Utawarerumono: The False Faces

5,0 / 10
25 min
Fantasy, Avontuur, Comedy, Animatie
Volg deze serie
5,0 / 10
1seizoenen/25afleveringen/2015 - 2018 
Netwerkonbekend
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20152018 (Beëindigd)
Netwerk:onbekend
Utawarerumono: The False Faces is een Japanse animatieserie van de zender onbekend. De serie ging in première op 30 november -0001.

Wakker wordende koud en alleen in het bos, wordt een naamloze man omringd door onbekende scènes. Zonder herinneringen is hij volkomen verloren totdat hij struikelt over Kuon - een jong meisje met oren van dieren en een staart. Ze redt hem, leidt hem terug naar haar stad en beschermt ze tegelijkertijd tegen 'boro-gigiri' - gigantische duizendpootachtige wezens - en een mysterieus rood slijm. Nadat ze zijn aangekomen, noemt ze hem Haku naar een prominente historische figuur uit het gebied. Hij realiseert zich snel dat hij uniek is, de enige zonder oren en oren. De twee reis naar de hoofdstad van Yamato, het land waar Kuon woont, meer mensen ontmoet en nieuwe vrienden maakt, ondertussen onbewust dieper gravende in de politiek en innerlijke conflicten van Yamato ...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Utawarerumono: The False Faces.

Vergelijkbare series

Utawarerumono: The False Faces