Uncle Buck

6.9 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:ABC
Uncle Buck is an American series which is aired on ABC (US). The series premiered in 2016.

Based on the hit movie of the same name, Uncle Buck (Mike Epps) is a fun-loving but irresponsible guy who needs a job and a place to stay. His brother and sister-in-law need some help around the house. And they just might be the answer to each other's problems.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (1)

Uncle Buck - Eerste aflevering

5

Populaire reacties (2)

avatar anonymous
-
03 jul 2016
Er was weer eens niks op tv, dus heb ik maar eens op internet gekeken naar nieuwe series. Zo kwam ik dus ook deze serie tegen. Het verhaal is erg simpel. De ouders zijn op zoek naar een nanny en ze besluiten de broer te kiezen (uncle Buck), omdat ze geen andere kunnen vinden. Natuurlijk zien de kinderen het eerst niet zitten, maar later wel. Niet echt vernieuwend qua verhaal en de afleveringen zijn tot nu toe ook best voorspelbaar. Nu vind ik dit zelf niet zo erg bij een komedieserie. Als je op zoek bent naar een komedieserie met veel inhoud en veel humor, dan zou ik deze overslaan, maar voor een half uurtje te ontspannen en als er toch niks op tv is, kijkt deze serie wel lekker weg. Het acteerwerk is wel oke. Of het een serie met een toekomst gaat worden, dat denk ik niet, maar ach, er zijn slechtere series met meerdere seizoenen, dus wie weet. (6)
avatar CC11
4.3
15 jun 2016
Een beetje zoals verwacht werd; Zeer zwak, voorspelbaar en hoegenaamd niet grappig.
Zaken zoals de kinderen die hun oom niet kennen en hem op het eerste zicht gelijk haten maar een paar uur later, wegens een mij onbekende reden, niet meer zonder hem kunnen kan je denk ik enkel verkopen aan een acht- tot tien jaar oud kijkerspubliek.
Dat "Uncle Buck" een snelle, en eventueel pijnlijke, dood mag sterven.
Uncle Buck