Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Amazon vernieuwt Transparent

In 2017 zal het vierde seizoen van de Emmy en Golden Globe winnaar Transparent te zien zijn, dit terwijl er nog niet bekend is gemaakt wanneer in de herfst van 2016 het derde seizoen van start zal gaan. Iedereen zal terugkeren. Jeffrey Tambor als Maura Pfefferman, Judith Light als Shelly Pfefferman, Gaby Hoffmann als Ali Pfefferman, Amy Landecker als Sarah Pfefferman en Jay Duplass als Josh Pfefferman. Bedenker Jill Soloway zal terugkeren als showrunner en Andrea Sperling als uitvoerend producent.

“Terwijl de kwaliteit van de televisie naar nieuwe hoogte stijgt, blijft Transparent zich onderscheiden door zijn verdieping van de karakters, de medelevende verhaalvertelling en het nemen van oneindige creatieve risico’s,” vertelt Joe Lewis, hoofd van Half Hour TV bij Amazon Studio’s. “Wij zijn dankbaar dat klanten zo enthousiast hebben gereageerd op de familie Pfefferman en we zijn opgewonden om ze een nieuw hoofdstuk te mogen geven van hun verhaal.”

Geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door meerdere award winnaar Soloway, is Transparent een half uur durende verhalende dramedy die familie, identiteit, seks en liefde verkent.

Is het terecht dat Transparent nu al vernieuwd is?


(van Links naar Rechts) Jay Duplass, Judith Light, Jeffrey Tambor, schrijver Jill Soloway, Gaby Hoffman en Amy Landecker
Vorige aflevering
Musicale Finale
Musicale Finale
05x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Transparent