Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Transparent verder zonder Jeffrey Tambor

Lange tijd was het onduidelijk of acteur Jeffrey Tambor zou blijven bij Transparent of dat hij weg zou gaan. Het nieuws valt negatief uit voor Tambor, maar hoe nu verder met Transparent?

Op 22 november 2017 had MijnSerie al een bericht geschreven over het mogelijke vertrek van Jeffrey Tambor uit de Amazon hitserie Transparent. Even leek het erop dat Tambor, die de transgender Maura speelt in de komedieserie, de serie zou verlaten. Maar in het weekoverzicht 49-2017 berichtte MijnSerie dat Tambor niet van plan was om te vertrekken.

Amazon heeft dan nu eindelijk duidelijkheid gegeven. Tambor zal niet te zien zijn in het komende vijfde seizoen van Transparent, hij heeft officieel de serie verlaten. Amazon had verder geen commentaar maar bedenker Jill Soloway vertelde: “Ik heb groot respect en bewondering voor Van Barnes (Houston T-Girl) en Trace Lysette (Shea) voor hun moed om zich uit te spreken over hun ervaringen bij Transparent (…).”

Tambor heeft alle beschuldigingen van intimidatie ontkend die de twee personen die bij Transparent werkte het laatste jaar ontkend. “Ik ben diep teleurgesteld in het handelen van Amazon over deze valse beschuldigingen tegen mij,” vertelde Tambor. “Ik ben nog meer teleurgesteld in de oneerlijke karakterisering van mij als persoon door Jill Soloway (…).”

Tambor heeft twee Emmy’s en een Golden Globe gewonnen voor zijn rol in de Amazon-serie. Wanneer het vijfde seizoen van start zal gaan is niet bekend gemaakt. Ook niet of iemand anders de rol van Tambor gaat overnemen of hoe hij eventueel uit de serie geschreven gaat worden.

Heeft Transparent een toekomst zonder Tambor? Met andere woorden: kunnen er nog meer seizoenen komen of zal het vijfde seizoen de laatste zijn van Transparent?

Vorige aflevering
Musicale Finale
Musicale Finale
05x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Transparent