Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Transparent krijgt verdiende afsluiting in vijfde seizoen

Amazon heeft eindelijke bevestigd dat het vijfde seizoen inderdaad de allerlaatste gaat worden voor de dramedy Transparent. Maar verder details zijn nog niet vrijgegeven.

Al in februari 2018 kon MijnSerie melden dat de dramedy Transparent een vijfde seizoen zou gaan krijgen zonder hoofdrolspeler Jeffrey Tambor. Nu kunnen we melden dat de serie inderdaad een vijfde seizoen gaat krijgen en Amazon heeft officieel aangekondigd dat dit het allerlaatste seizoen gaat worden.

Met de hoofrolspeler niet langer in het spel is het onduidelijk hoe nu verder met het allerlaatste seizoen. Terwijl de details rond het vijfde seizoen dus niet duidelijk zijn, heeft Amazon de fans verzekerd dat de serie een welverdiende en langverwacht einde gaat krijgen.

De serie is één van Amazon’s meest sterke originele series, tot de controverse startte rond Tambor. Daarvoor werd de serie kritisch toegejuicht en won meerdere awards waaronder Emmy’s en Golden Globes. Wanneer het allerlaatste vijfde seizoen van Transparent van start zal gaan is niet bekend, de verwachting is op zijn vroegst in 2019.

Wie gaat Tambor vervangen? Hoe zal hij uit de serie worden geschreven?
Vorige aflevering
Musicale Finale
Musicale Finale
05x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Transparent