Transparent

7.6 / 10
30 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Transparent krijgt verdiende afsluiting in vijfde seizoen

Amazon heeft eindelijke bevestigd dat het vijfde seizoen inderdaad de allerlaatste gaat worden voor de dramedy Transparent. Maar verder details zijn nog niet vrijgegeven.

Al in februari 2018 kon MijnSerie melden dat de dramedy Transparent een vijfde seizoen zou gaan krijgen zonder hoofdrolspeler Jeffrey Tambor. Nu kunnen we melden dat de serie inderdaad een vijfde seizoen gaat krijgen en Amazon heeft officieel aangekondigd dat dit het allerlaatste seizoen gaat worden.

Met de hoofrolspeler niet langer in het spel is het onduidelijk hoe nu verder met het allerlaatste seizoen. Terwijl de details rond het vijfde seizoen dus niet duidelijk zijn, heeft Amazon de fans verzekerd dat de serie een welverdiende en langverwacht einde gaat krijgen.

De serie is één van Amazon’s meest sterke originele series, tot de controverse startte rond Tambor. Daarvoor werd de serie kritisch toegejuicht en won meerdere awards waaronder Emmy’s en Golden Globes. Wanneer het allerlaatste vijfde seizoen van Transparent van start zal gaan is niet bekend, de verwachting is op zijn vroegst in 2019.

Wie gaat Tambor vervangen? Hoe zal hij uit de serie worden geschreven?
Vorige aflevering
House Call
House Call
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
The Good Place acteur krijgt, naast Nicole Kidman en Melissa McCarthy, een hoofdrol in Nine Perfect Strangers van de makers van Big Little Lies.
Vandaag, 13:06
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
De American Horror Story Spin-off, American Horror Stories, van Ryan Murphy gaat officieel in productie bij FX.
Vandaag, 10:00
Acteur Richard Herd is op 87-jarige leeftijd overleden. Hij verscheen onder andere als Mr. Wilhelm in Seinfeld en in verschillende Start Trek projecten.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2