Transparent

7.6 / 10
29 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Transparent krijgt verdiende afsluiting in vijfde seizoen

Amazon heeft eindelijke bevestigd dat het vijfde seizoen inderdaad de allerlaatste gaat worden voor de dramedy Transparent. Maar verder details zijn nog niet vrijgegeven.

Al in februari 2018 kon MijnSerie melden dat de dramedy Transparent een vijfde seizoen zou gaan krijgen zonder hoofdrolspeler Jeffrey Tambor. Nu kunnen we melden dat de serie inderdaad een vijfde seizoen gaat krijgen en Amazon heeft officieel aangekondigd dat dit het allerlaatste seizoen gaat worden.

Met de hoofrolspeler niet langer in het spel is het onduidelijk hoe nu verder met het allerlaatste seizoen. Terwijl de details rond het vijfde seizoen dus niet duidelijk zijn, heeft Amazon de fans verzekerd dat de serie een welverdiende en langverwacht einde gaat krijgen.

De serie is één van Amazon’s meest sterke originele series, tot de controverse startte rond Tambor. Daarvoor werd de serie kritisch toegejuicht en won meerdere awards waaronder Emmy’s en Golden Globes. Wanneer het allerlaatste vijfde seizoen van Transparent van start zal gaan is niet bekend, de verwachting is op zijn vroegst in 2019.

Wie gaat Tambor vervangen? Hoe zal hij uit de serie worden geschreven?
Vorige aflevering
Musicale Finale
Musicale Finale
05x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00