Titanic

7.3 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkGlobal
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20122012 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:Global
Titanic is een Canadese miniserie van de zender Global. De serie ging in première op 21 maart 2012.

Honderd jaar geleden zonk de R.M.S. Titanic. Deze epische miniserie vertelt het verhaal van de gedoemde reis van het reusachtige schip. Actie, mysterie en romantiek wisselen elkaar af aan boord van de Titanic, terwijl we de fatale reis volgen door de ogen van verschillende passagiers, van rijk tot arm en van kapitein tot bediende. Titanic is het werk van de veelbekroonde producent Nigel Stafford-Clark en Oscarwinnaar Julian Fellowes (Gosford Park) en vertelt meeslepende en menselijke verhalen tegen een gedetailleerde achtergrond van het leven in 1912. De dramatische afloop mag bekend zijn, – 1517 opvarenden vonden de dood in het ijskoude water – in deze historische miniserie staat zowel de reis als de ondergang van de Titanic garant voor een overweldigende kijkervaring!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Titanic.

Nieuws (1)

Acteur Dave Legeno, die het bekendst werd door zijn werk in de Harry Potter films, is overleden. Legeno’ s lichaam werd gevonden door twee wandelaars in Death Valley, volgens The Hollywood Reporter. Legeno schijnt te...
14 jul 2014

Populaire reacties (1)

9
26 mei 2012
Een geweldige spannende mooie mini-serie vanaf minuut 1 zit je al op het puntje van je stoel, Je wordt zo geïnteresseerd in de personages vooral omdat ieder personage een eigen verhaal heeft. Ik vind het ook zo goed hoe ze er een puzzel van gemaakt hebben er gebeuren een heleboel dingen in deel 1 waar je niks van snapt maar als je deel 2 en 3 kijkt worden een heleboel dingen duidelijk ze ziet alles weer vanuit een anders point of view(oogpunt) of perspectief of hoe je het ook wilt noemen. In iedere aflevering zie je weer hetzelfde gebeuren maar toch gebeurt er iedere keer wel wat anders en zie je dingen ook weer anders dan van te voren en zo blijft de spanning er ook in als er in afl 1 wat gebeurd waar je niks van snapt wordt alles duidelijk in afl 2 of 3. En in afl 4 de finale worden de statussen van alle overlevende onthuld wie stierf en wie bleef leven ontzettend mooie gemaakt met goed acteerwerk.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem