Tidelands

7.5 / 10
60 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:60 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
Tidelands is een Australische misdaadserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 14 december 2018.

Nadat een ex-gedetineerde terugkeert naar haar vissersdorp, komt ze via een lijk achter de geheimen van het dorp en de inwoners, die half sirene/half mens zijn.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (2)

Tidelands - Seizoen 1

5.5

Tidelands - Eerste aflevering

8

Nieuws (9)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan zien.
15 dec 2018

Populaire reacties (1)

7
17 dec 2018
Tidelands speelt zich af in een havendorpje. De 'ruwe' sfeer van de vissersmannen en het werk met de getijden is in de serie duidelijk aanwezig. Soms wat grofgebekt en je moet ook de sfeer wel even opsnuiven in deze serie. Het mystieke verhaal van de 'sirenes' zorgt er bij mij voor om verlangend verder te kijken waar dit naartoe gaat. Het mystieke wordt ook verwerkt en getoond in deze serie. De vrouwelijke acteurs in deze serie hebben het hier wel veel van de looks en het verleidelijke script. Persoonlijk vind ik het niet het beste acteerwerk. Vooral de mystieke legende is deze serie wel te smaken.

Vergelijkbare series