The Slap

7,0 / 10
41 min
Drama
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:41 min20112011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ABC
The Slap is een Australische dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 6 oktober 2001.

Op een barbecue in een buitenwijk, viert een hechte groep vrienden de 40ste verjaardag van Hector. Eten en wijn vloeien terwijl de gasten genieten van een lange, luie lunch; debaterend over alles van alles en nog wat, van televisieseries tot het onderwijs.

Als de kinderen beginnen met de beklimming van de muur, zet Hector een potje cricket op. Het gaat allemaal goed tot de 4-jarige Hugo aan de beurt is voor een slagbeurt en prompt uitgespeeld wordt. Plotseling escaleert het spel in een gevecht, waarbij Harry, Hector’s neef, uiteindelijk Hugo een klap geeft, en Hugo is niet zijn zoon.

Het wordt een rechtszaak. Het verhaal ontvouwt zich door middel van de standpunten van acht personages, met beginnende affaires, een zwangerschap en veranderende huwelijken. Het leven van elke personage is diepgaand beïnvloed door “de klap”, en elk personage is in een of andere manier “geslagen”, gedwongen om fundamentele waarheden over zichzelf onder ogen te zien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Slap.

Nieuws (2)

We hebben 2017 achter ons gelaten en we kunnen ons nu volledig concentreren op het jaar 2018. Wie onderstaand overzicht overloopt van wat er de komende week te zien zal zijn op de Vlaamse televisieschermen, kan alvast...
2 jan 2018
4
Weekend! Heb jij de week weer overleefd? Premièreweek is al zwaar op zichzelf, maar als je dan ook nog alle tweede afleveringen moet kijken naast de nieuwe pilots én je reguliere terugkerende series? Pfieuw, over...
5 okt 2014

Populaire reacties (1)

-
12 feb 2015
Nieuwe serie? Deze Australische serie (en hierboven beschreven acteurs) is uit 2011.
De serie was uitstekend. De Amerikaanse versie uit 2015 moet nog verschijnen, met andere acteurs.....

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem