Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Carice van Houten spreekt stem The Simpsons in

Carice van Houten spreekt stem The Simpsons in

Actrice Carice van Houten (Zwartboek) heeft een rol in de populaire animatieserie The Simpsons bemachtigd. De aflevering waarin zij te horen is, wordt op 3 mei in de Verenigde Staten uitgezonden. Dat heeft haar agent maandag 9 maart bekend gemaakt.

Het personage waarvan van Houten een stemt inspreekt, is een vijftienjarig meisje. Van Houten is zeer vereerd met haar bijdrage aan de serie die uit een recordaantal van inmiddels 25 seizoenen bestaat. “Ik ben een enorme Simpsons- fan”, stelt ze. “Altijd als ik in Hollywood was en mensen vroegen me: 'wat is je doel, wat is je ultieme droom?', zei ik als eerste: “een stemmetje in de Simpsons!”.

Heel erg blij is de actrice, nu bekend is dat ze een stemmetje mag doen in The Simpsons: “Cooler dan dit wordt het niet.” Voor zover bekend is Van Houten de eerste Nederlander die een stemmetje inspreekt van een personage uit The Simpsons. Naast haar stem in The Simpsons is de actrice binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van HBO- hit Game of Thrones, waarin zijn een vaste rol heeft.

Wat vind jij van het feit dat Carice van Houten een stem in gaat spreken voor The Simpsons?

Carice van Houten
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten