The Simpsons

8.2 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX nog twee jaar door met animatieserie The Simpsons

FOX gaat nog zeker twee jaar door met animatieserie The Simpsons. Dat heeft de studio woensdag bekendgemaakt.

De serie heeft sinds zijn debuut in 1989 vele prijzen gewonnen, waaronder Emmy Awards en Peabody Awards. De serie draait geheel om de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. The Simpsons behoort de langstlopende Amerikaanse televisieseries aller tijden. Er zijn inmiddels bijna 660 afleveringen gemaakt en volgens The Hollywood Reporter komen daar nog meer afleveringen bij.

De serie van producenten Matt Groening en James L. Brooks scoort in de Verenigde Staten de afgelopen jaren minder hoge kijkcijfers dan voorheen. Toch zijn The Simpsons nog lucratief voor de studio, omdat de serie in veel landen wordt uitgezonden.

Vorige aflevering
Undercover Burns
Undercover Burns
32x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03