The Simpsons

8.1 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

FOX nog twee jaar door met animatieserie The Simpsons

FOX gaat nog zeker twee jaar door met animatieserie The Simpsons. Dat heeft de studio woensdag bekendgemaakt.

De serie heeft sinds zijn debuut in 1989 vele prijzen gewonnen, waaronder Emmy Awards en Peabody Awards. De serie draait geheel om de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. The Simpsons behoort de langstlopende Amerikaanse televisieseries aller tijden. Er zijn inmiddels bijna 660 afleveringen gemaakt en volgens The Hollywood Reporter komen daar nog meer afleveringen bij.

De serie van producenten Matt Groening en James L. Brooks scoort in de Verenigde Staten de afgelopen jaren minder hoge kijkcijfers dan voorheen. Toch zijn The Simpsons nog lucratief voor de studio, omdat de serie in veel landen wordt uitgezonden.

Vorige aflevering
Crystal Blue-Haired Persuasion
30x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender FOX is in augustus gestart met de serie BH90210.
Vandaag, 14:00
2
Big Mouth is net op tijd terug voor het begin van school. Netflix heeft aangekondigd wanneer het derde seizoen van start zal gaan.
Vandaag, 13:00
‘Het universum zal verscheurd worden.’ Netflix en ABC hebben de datums aangekondigd wanneer het derde seizoen van Glitch bij beide van start zal gaan.
Vandaag, 12:00
We gaan richting het einde van The Ranch, het vierde en laatste seizoen van de Netflix-serie heeft een startdatum gekregen.
Vandaag, 11:00
Batwoman is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. De serie gaat in première op 6 oktober 2019.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse zender Starz heeft een pilot besteld van de horror-komedieserie Shining Vale. De serie wordt gemaakt door Sharon Horgan, bekend van Divorce
Vandaag, 09:00