The Simpsons

8.2 / 10
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Simpsons vernieuwd met een seizoen 33 & 34

FOX heeft de langlopende Amerikaanse animatieserie The Simpsons is voorlopig nog niet afgelopen. Er zijn twee nieuwe seizoenen besteld.

De familie Simpson verdwijnt voorlopig nog niet van de televisie. FOX heeft twee nieuwe seizoenen besteld. Daarmee is de animatieserie verzekerd van een 33ste en 34ste seizoen. De seizoenen zijn respectievelijk besteld voor het 2021-22 en 2022-23 tv-seizoen. Tegen de tijd dat het 34ste seizoen is uitgezonden, zullen er in totaal 757 afleveringen uitgezonden zijn.

De serie draait geheel om de familie Simpson, bestaande uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. The Simpsons ging in 1989 al in première. Het is de langstlopende primetime serie met een script in de gehele televisiegeschiedenis en inmiddels is de serie uitgegroeid tot een hele franchises.


The Simpsons
Vorige aflevering
Uncut Femmes
Uncut Femmes
32x17
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
04 mrt 2021 16:17 -
Als je hier ooit aan wil beginnen bij seizoen 1 heb je echt iets te bingen
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1