The L Word

8.1 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
6seizoenen/71afleveringen/2004 - 2009 
NetwerkShowtime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20042009 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Showtime
The L Word is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. De serie ging in première op 18 januari 2004.

The L Word volgt het leven van een groep lesbische vriendinnen in West Hollywood. De serie focust op hun liefdesleven en hun onderlinge vriendschap en lijkt in die zin op series als Friends en Sex and the City. Het is echter de eerste televisieserie met zo veel vaste lesbische personages wier seksleven bovendien nietsverhullend in beeld wordt gebracht.

De verschillende hoofdpersonages vertegenwoordigen elk een bepaald ‘type’ lesbienne. Bette Porter (Beals) en Tina Kennard (Holloman) hebben een vaste relatie en proberen via KI een kind te krijgen. Bette is directeur van een museum en zorgt voor het gezinsinkomen, terwijl Tina haar baan heeft opgezegd en zich voorbereid op het moederschap. Shane McCutcheon (Moennig) is een echte 'womanizer': een androgyne schoonheid die vele vrouwen het hoofd op hol brengt en evenveel harten breekt, omdat ze zich niet durft te binden. Dana Fairbanks (Daniels) is een toptennisster die nog geen publiekelijke coming out heeft gehad uit angst haar sponsors te verliezen. Ze heeft weinig ervaring met relaties en is daarin erg onhandig. Alice Pieszecki (Hailey) is biseksueel, journalist en de spil van de groep. Tot slot heeft Jenny Schecter (Kirshner) pas ontdekt dat ze ook iets voor vrouwen voelt en twijfelt over haar geaardheid.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 14
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 8
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The L Word.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
28 jan 2017
Gekocht op een rommelmarkt,zonder veel verwachtingen beginnen kijken.
Wat een mooie serie,alhoewel het over een groep lesbische vrouwen gaat,is het ook een mooie serie voor hetero's. Een unieke kijk in de wereld van holebi's . En de chemie tussen Jennifer Beals en Laurel Holloman.Is het mooiste dat ooit op tv is verschenen.Een aanrader.

Vergelijkbare series

The L Word