The L Word

8.1 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The L Word krijgt een vervolg bij Showtime

Showtime gaat een vervolg maken op de baanbrekende serie The L Word, die van 2004 tot en met 2009 werd uitgezonden.

The L Word volgt het leven van een groep lesbische vriendinnen in West Hollywood. De serie focust zich op hun liefdesleven en hun onderlinge banden. Het is de eerste televisieserie met zo veel vaste lesbische personages wier seksleven bovendien weinig verhullend in beeld wordt gebracht.

In 2017 liet Showtime al weten dat er werd gewerkt aan een vervolg. Dat blijkt nu eindelijk voor elkaar te komen. Het kabelbedrijf heeft voor het eerste seizoen van de opnieuw opgestarte serie acht afleveringen besteld, die later in 2019 in première gaan.

Gary Levine, President of Entertainment, Showtime Networks: "Marja-Lewis Ryan heeft haar unieke en eigentijdse visie in The L Word verwerkt. De serie was zowel vermakelijk als indrukwekkend toen deze oorspronkelijk op Showtime draaide, en we zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe versie dat ook gaat doen in 2019."

Vorige aflevering
Last Word
06x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
03 feb 2019 13:03 -
Nice, ben benieuwd :)
Reageer
avatar_Thule
18 jun 2019 19:42 -
Goed nieuws hier wordt ik blij van .????????????
Reageer

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Gisteren, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Gisteren, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Gisteren, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Gisteren, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Gisteren, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Gisteren, 11:06