The L Word

8.1 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The L Word krijgt een vervolg bij Showtime

Showtime gaat een vervolg maken op de baanbrekende serie The L Word, die van 2004 tot en met 2009 werd uitgezonden.

The L Word volgt het leven van een groep lesbische vriendinnen in West Hollywood. De serie focust zich op hun liefdesleven en hun onderlinge banden. Het is de eerste televisieserie met zo veel vaste lesbische personages wier seksleven bovendien weinig verhullend in beeld wordt gebracht.

In 2017 liet Showtime al weten dat er werd gewerkt aan een vervolg. Dat blijkt nu eindelijk voor elkaar te komen. Het kabelbedrijf heeft voor het eerste seizoen van de opnieuw opgestarte serie acht afleveringen besteld, die later in 2019 in première gaan.

Gary Levine, President of Entertainment, Showtime Networks: "Marja-Lewis Ryan heeft haar unieke en eigentijdse visie in The L Word verwerkt. De serie was zowel vermakelijk als indrukwekkend toen deze oorspronkelijk op Showtime draaide, en we zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe versie dat ook gaat doen in 2019."

Vorige aflevering
Last Word
Last Word
06x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
03 feb 2019 13:03 -
Nice, ben benieuwd :)
Reageer
avatar_Thule
18 jun 2019 19:42 -
Goed nieuws hier wordt ik blij van .????????????
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1