The L Word

8.1 / 10
44 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

The L Word krijgt een vervolg bij Showtime

Showtime gaat een vervolg maken op de baanbrekende serie The L Word, die van 2004 tot en met 2009 werd uitgezonden.

The L Word volgt het leven van een groep lesbische vriendinnen in West Hollywood. De serie focust zich op hun liefdesleven en hun onderlinge banden. Het is de eerste televisieserie met zo veel vaste lesbische personages wier seksleven bovendien weinig verhullend in beeld wordt gebracht.

In 2017 liet Showtime al weten dat er werd gewerkt aan een vervolg. Dat blijkt nu eindelijk voor elkaar te komen. Het kabelbedrijf heeft voor het eerste seizoen van de opnieuw opgestarte serie acht afleveringen besteld, die later in 2019 in première gaan.

Gary Levine, President of Entertainment, Showtime Networks: "Marja-Lewis Ryan heeft haar unieke en eigentijdse visie in The L Word verwerkt. De serie was zowel vermakelijk als indrukwekkend toen deze oorspronkelijk op Showtime draaide, en we zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe versie dat ook gaat doen in 2019."

Vorige aflevering
Last Word
06x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_renzoroy
03 feb 2019 13:03 -
Nice, ben benieuwd :)
Reageer
avatar_Thule
18 jun 2019 19:42 -
Goed nieuws hier wordt ik blij van .????????????
Reageer

Laatste nieuws

Naar aanleiding van een bezoekje van Sinterklaas kwam ik op het idee voor deze column. Het gaat over de zin of onzin van sommige afleveringen in series.
Vandaag, 14:00
HBO heeft het groene licht gegeven voor de serie The White House Plumbers.
Vandaag, 13:00
Silent Witness is een Britse misdaadserie van de BBC. De serie ging van start in 1996.
Vandaag, 12:00
6
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Messiah (2020) is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix.
Vandaag, 10:00
De stripboekenserie Locke & Key van Joe Hill en Gabriel Rodriguez is na een lange voorbereiding verfilmd. Begin februari zijn de tien afleveringen van de serie te zien bij Netflix.
Vandaag, 09:00