The Hour

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2011 - 2012 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20112012 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:BBC Two
The Hour is een Britse dramaserie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 19 juli 2011.

The Hour is een zesdelige dramaserie uit de pen van Abi Morgan (Sex Traffic). Boordevol intriges, spanning, een moordmysterie (uiteráárd!) en voortdurend paffende heren en dames. The Hour speelt zich af op de werkvloer van een vooraanstaande tv-actualiteitenrubriek anno 1956, aan de vooravond van grote veranderingen op zowel maatschappelijk als televisiegebied. Elke aflevering is gesitueerd rondom één bepaald nieuwsfeit, zoals bijvoorbeeld de Suez-crisis.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
26 feb 2013
De uitzenddata die genoemd zijn achter de afleveringen, is dat de uitzenddatum van de BBC, of op een van de Nederlandstalige netten? Ik heb nl. nog niet eerder iets vernomen van deze serie. Wie weet het antwoord? (geldt trouwens ook voor andere series op mijn serie.nl

Vergelijkbare series

State of Play
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
The Hour