The Hour

8,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van The Hour

Vanaf 26 februari is het tweede seizoen van The Hour verkrijgbaar op dvd. MijnSerie geeft maar liefst 2 dvd en 2 blu-ray exemplaren weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Tweede seizoen The Hour
Dit is het tweede seizoen van The Hour, de veelgeprezen serie die zich afspeelt achter de schermen van een BBC actualiteitenprogramma in de jaren '50. Het is inmiddels 1957 en de wereld is in de greep van de koude oorlog.

Ondanks - of misschien juist wel dankzij - de hectische tijden is het team van The Hour nog altijd zeer gedreven om écht nieuws te brengen. Vrijgezel Bel Rowley ontwikkelt tegen wil en dank warme gevoelens voor producer Bill Kendall. Hector Madden heeft de status van nationale beroemdheid bereikt. Hij gaat regelmatig naar de chique nachtclub El Paradis, waar de mooie gastvrouw Kiki haar best doet om hem te versieren. Nu Randall de baas is bij The Hour, voelt Hector zich niet meer zo thuis bij het programma. De aanbiedingen die hij van concurrent ITV krijgt, zijn dan ook behoorlijk verleidelijk. Maar dan loopt een avondje bij de nachtclub fl ink uit de hand en moet Hector alles op alles zetten om het verhaal uit de publiciteit te houden. Zijn huwelijk én zijn carrière staan op het spel...
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Just Bridge Entertainment
Acteurs : Romola Garai, Ben Whishaw, Oona Chaplin, Anna Chancellor, Dominic West
Taal : Nederlands
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 21.99
Koop deze serie

Trailer tweede seizoen van The Hour:

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van The Hour. In welk jaartal begint het tweede seizoen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_pooj
01 mrt 2013 21:41 -
Heel graag maak ik kans!!
Reageer

Laatste nieuws

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00