The Walking Dead: Dead City

-
42 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Walking Dead: Dead City en zombies die uit de lucht vallen in nieuwe teaser trailer

Er komen meer zombies naar AMC en deze keer vallen ze uit de lucht. Dat is zeker de boodschap van de teaser trailer van The Walking Dead: Dead City die AMC heeft onthuld nu er eindelijk een premièredatum is vastgesteld voor de spin-off serie.

De serie, die oorspronkelijk in het voorjaar zou worden uitgezonden, gaat in première op zondag 18 juni op AMC en AMC+.

Acteurs Lauren Cohan en Gaius Charles zaten samen met showrunner Eli Jorné in een panel op het WonderCon evenement in Californië. Jorné legde uit wat de nieuwe serie te bieden heeft aan zowel de trouwe fans van The Walking Dead en nieuwkomers.

"Het is The Walking Dead zoals we het nog nooit gezien hebben. We hebben niet echt in zo'n stad geleefd." zei Jorné. "Het is New York, er zijn wolkenkrabbers tot in de hemel en anderhalf miljoen walkers. En voor personages als Maggie en Negan, die al heel lang door de bossen rennen, is het gewoon een hele nieuwe wereld die gewoon extreem claustrofobisch en eng is, en ook, zoals je zult ontdekken, zakken vol met overlevenden heeft, je krijgt alle vreemde nieuwe manieren te zien waarop ze in de apocalyps leven, het is absoluut niets zoals je eerder hebt gezien."

The Walking Dead: Dead City

The Walking Dead: Dead City volgt Maggie (Cohan) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) terwijl ze afreizen naar een post-apocalyptisch Manhattan, lang geleden afgesneden van het vasteland. De afbrokkelende stad is gevuld met de doden en bewoners die van New York City hun eigen wereld hebben gemaakt vol anarchie, gevaar, schoonheid en terreur.

"Het is interessant omdat we een zeer onverwerkt niveau van trauma zien dat we weten dat er tussen Maggie en Negan is gebeurd. In Dead City krijgen we echt een kans om te vragen: 'Wat is dit? Wat is er nodig om er doorheen te gaan?'" zei Cohan. "En meer dan wat dan ook, is het een kans voor ons om samen gedwongen te worden op deze missie. De spanning en de onbeweeglijke dingen zijn nog steeds erg aanwezig. We hebben ze elkaar zo vaak zien kruisen, maar in deze serie is het echt deze tunnel waarin ze gevangen zitten om dingen onder ogen te zien waarvoor ze misschien zijn weggelopen, meer nog waarvoor Maggie is weggelopen en wat Negan's aanwezigheid voor haar naar boven brengt. Het is als een oefening in intimiteit met de slechtste persoon."

The Walking Dead: Dead City

Jorné legde verder de complexiteit van hun relatie dit keer uit: "Het is het volgende hoofdstuk in het verhaal van Maggie en Negan, en in die zin is het dus een hoop verdriet, trauma en verlies aan beide kanten en hoe navigeer je dat? Hoe kan Maggie elke dag in Negan's gezicht kijken en zich herinneren wat hij de liefde van haar leven heeft aangedaan? Dat is nog steeds een groot deel van de serie. Voor iedereen die al die jaren naar The Walking Dead heeft gekeken en zich verbonden heeft met die personages, we zetten het verhaal voort, laten het groeien, evolueren en verdiepen het in een heel nieuw landschap."

In de serie van zes afleveringen spelen ook Jonathan Higginbotham, Mahina Napoleon, Trey Santiago-Hudson en Charlie Solis hoofdrollen. Het is de vierde spinoff in het Walking Dead-universum na Fear The Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond en Tales of the Walking Dead en is het eerste vervolg op de originele Walking Dead-serie.

Hieronder zie je de nieuwste teaser trailer voor The Walking Dead: Dead City met daarin ook een blik achter de schermen.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead: Dead City