The Trial of Christine Keeler

6.9 / 10
58 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2020 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:58 min20192020 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The Trial of Christine Keeler is een Engelse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première in 2019.

The Trial of Christine Keeler neemt ons mee achter de hoogtepunten, om een menselijk geschiedenis te vertellen over de seksuele en culturele politiek van een van de meest onthullende en iconische verhalen van de moderne tijd. Het centrum van de 'storm' was de 19-jarige Christine Keeler - een jonge vrouw die door de machtige, door mannen gedomineerde onderneming, probeerde te zwijgen en te exploiteren, maar die weigerde te spelen volgens hun regels.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Trial of Christine Keeler.

Nieuws (3)

FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
wo 23 september
1
Nathan Stewart-Jarrett heeft een terugkerende rol gekregen in Generation, de door Lena Dunham geproduceerde dramedyserie voor HBO Max.
vr 28 augustus
De start van de Serie van het Jaar verkiezing 2019, datums, prijsvraag antwoorden. Dit en meer in het weekoverzicht van 16 tot en met 22 december.
23 dec 2019

Vergelijkbare series

Grantchester
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem