The Tower of Druaga

7.5 / 10
25 min
Fantasy, Animatie
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/24afleveringen/2008 - 2009 
NetwerkAnimax
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20082009 (Beëindigd)
Genres:FantasyAnimatie
Netwerk:Animax
The Tower of Druaga is een Japanse animatieserie van de zender Animax. De serie ging in première op 4 april 2008.

De langverwachte "Summer of Anu" is gekomen. Het is een seizoen dat maar eens in de paar jaar komt en waarin de bevoegdheden van de monsters in de Tower afnemen dankzij de genade van de grote god Anu. Elke zomer van Anu, de legers van de Uruk Koninkrijk beveiliging van hun bolwerken in de Tower, met als doel om uiteindelijk de bovenste verdiepingen te veroveren.

Decennia van re-fortificatie en de strijd sinds de beruchte avonturen van Gil en Ki doorgegeven. Hun verhaal is nu een legende te worden. Nu, tot slot, de derde zomer van Anu is aangekomen. De stad Meskia - de eerste burcht gebouwd op het eerste niveau van de toren - is vol met ongekende verwachting. In aanvulling op de Uruk Army, de voorbereiding voor hun derde campagne tegen Druaga, talloze avonturiers werden aangetrokken Meskia door geruchten over een legendarische schat geloofd te worden verborgen op de bovenste verdieping van de toren ...
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Tower of Druaga.
The Tower of Druaga