The Third Day

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO stelt première The Third Day uit

HBO heeft besloten de limited-serie The Third Day uit te stellen.

The Third Day zal niet debuteren in mei zoals oorspronkelijk de bedoeling was. HBO heeft bekend gemaakt om de serie uit te stellen tot de herfst. Waarom de serie met Jude Law (foto) en Naomie Harris in de hoofdrol is uitgesteld heeft HBO niet bekend gemaakt. Naast Law en Harris zijn ook Katherine Waterston, Emily Watson, Freya Allan en Paddy Considine te zien in de serie, dat een co-productie is van HBO en Sky. De zesdelige serie is gemaakt door Dennis Kelly en Felix Barrett.The Third Day volgt Sam, die zich aangetrokken tot een mysterieus eiland voor de Britse kust, in deze ongewone wereld met geheimzinnige bewoners moet hij zijn weg vinden. Geïsoleerd van het vasteland, beginnen de rituelen van het eiland hem te overweldigen en wordt hij geconfronteerd met een trauma uit zijn verleden. Terwijl de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt, wordt Sam ondergedompeld in een emotionele zoektocht die hem op gespannen voet zet met de eilandbewoners die zich bedreigt voelen om hun manier van leven te verliezen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
06 apr 2020 13:34 -
Jammer, keek er naar uit, nu maar weer wat langer wachten.
Reageer

Laatste nieuws

Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Vandaag, 13:00
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Vandaag, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geïnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Vandaag, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Fleabag. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00