The Split

8,0 / 10
60 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_eagleye
7.5
19 maa 2020 17:17 - 22 sep 2021 04:49
The Split is een Engelse drama-serie van de BBC. Er zijn tot nu toe twee seizoenen van ieder 6 afleveringen gemaakt en de laatste aflevering van het tweede seizoen in deze week uitgezonden. Of er een derde seizoen komt is nog niet bekend. Centraal in The Split staat de Defoe familie, van wie de leden echtscheidingsadvocaten zijn. De afleveringen vormen een doorlopend verhaal waarin naast het werk als advocaat ook de persoonlijke besognes van moeder Ruth en haar dochters Hannah, Nina en Rose uitgebreid aan de orde komen. De cast is heel erg goed met Nicola Walker (mijn favoriete tv-actrice), Annabal Scholey, Fiona Button, Stephen Mangan, de Nederlandse acteur Barry Atsma en Deborah Findlay.
Ik vind dit een van de betere series die de BBC heeft gemaakt. Het verhaal is meer dan goed en werd geschreven door Abi Morgan die ook verantwoordelijk was voor hoog gewaardeerde series als The Hour en River. Het acteren is geweldig en dat verbaast mij met zo’n geweldige cast niet. Het geheel is mooi gefilmd en voorzien van prachtige muziek.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Avatar eagleye
02x01
eagleye
13 feb 02:14
Seizoen 2 is begonnen. Leuk om al die vertrouwde gezichten weer terug te zien. Ook Barry Atsma is weer van de partij en natuurlijk die geweldige actrice Nicola Walker. In aflevering 1 wordt een solide basis gelegd voor weer een heel leuk seizoen vind ik.
The Split