The Serpent

-
59 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in BBC/Netflix dramaserie The Serpent

De BBC maakt samen met Netflix een nieuwe dramaserie over een massamoordenaar.

De serie, getiteld The Serpent, gaat over Charles Sobhraj die in de jaren 70 aasde op jonge westerse reizigers in India, Thailand en Nepal. Het waargebeurde verhaal bestaat uit acht afleveringen. Tahar Rahim (The Looming Tower) speelt de hoofdrol, zo werd in juli bekend. Sobhraj pleegt talloze moorden en weet vaak op miraculeuze wijze uit handen van de autoriteiten te blijven. De Nederlander Herman Knippenberg, werkzaam op de Nederlandse ambassade in Bangkok, bijt zich vast in de zaak en probeert 'het serpent' achter de tralies te krijgen.


Jenna Coleman

Jenna Coleman (Victoria), Billy Howle (Dunkirk) en Ellie Bamber (Les Misérables (2018) gaan ook rollen in The Serpent spelen, zo werd zondag bekend. Coleman speelt Marie-Andrée Leclerc, de partner van Sobhraj, en Howle en Bamber zijn gecast als Herman en Angela Knippenberg.

De serie wordt geschreven door Richard Warlow en Toby Finlay. Zij schreven eerder de Britse televisieserie Ripper Street. Tom Shankland (The Missing) tekent voor de regie. De opnamen zijn inmiddels begonnen in Thailand.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Alle zes de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Dawson's Creek zullen in januari verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 14:00
Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Gisteren, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Gisteren, 09:00
2
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
donderdag, 14:00