The Serpent

7.8 / 10
59 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

The Serpent verschijnt volgende maand op Netflix

De Britse misdaadserie The Serpent is vanaf begin volgende maand te zien op Netflix. Tom Shankland (The Missing) heeft twee afleveringen geregisseerd.

The Serpent is gebaseerd op een waar gebeurd verhaal en draait om oplichter Charles Sobhraj en zijn vriendin Marie-Andrée Leclerc. In de jaren zeventig werden ze verdacht van talloze moorden op jonge westerse reizigers in India, Thailand en Nepal. Sobhraj weet vaak op miraculeuze wijze uit handen van de autoriteiten te blijven. De Nederlander Herman Knippenberg, werkzaam op de Nederlandse ambassade in Bangkok, bijt zich vast in de zaak en probeert 'The Serpent' achter de tralies te krijgen.

De serie is oorspronkelijk afkomstig van BBC One. Vanaf 2 april is The Serpent ook te bekijken bij Netflix. De serie bestaat uit acht afleveringen, Tom Shankland (The Missing) heeft de eerste twee geregisseerd. Bekijk hieronder de trailer.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00