The Romeo Section

7.1 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2015 - heden
NetwerkCBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2015 - heden
Genres:MisdaadDrama
Netwerk:CBC
The Romeo Section is een Canadese dramaserie van de zender CBC. De serie ging in première op 14 oktober 2015.

The Romeo Section gevestigd in Vancouver, volgt professor Wolfgang McGee, een academicus die in het geheim een rooster beheert van spionage activa. Deze activa, aangeduid als Romeo en Juliet spionnen, informanten zijn bezig met intieme korte of lange termijn relaties met state intelligente targets.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Romeo Section.

Nieuws (3)

Weekoverzicht van 22 mei tot en met 28 mei. * Weetjes: -Er is vorige week een update gedaan waardoor je als premium gebruiker nieuwe functies kan testen. Dit zou eigenlijk deze week voor alle Premium gebruikers live...
29 mei 2017
2
Weekoverzicht van 26 september tot en met 2 oktober * Weetjes: -Als het aan AMC president Josh Sapan ligt wordt The Walking Dead een nieuwe Star Trek. Hij hoopt dat de serie nooit hoeft te eindigen, hij legt uit:...
3 okt 2016
Er worden geen saffies opgestoken, maar ik neem wel even op een mijlpaal plaats. Precies deze week een jaar geleden (week 13) begon ik samen met Niek het weekoverzicht die we hadden overgenomen van Manju. Nu een jaar...
4 apr 2016
6

Populaire reacties (1)

6
23 okt 2015
Spionage, moord, triades, drugs, seks, intriges, kortom alles zit in deze reeks die zichzelf aankondigt als een spionagedrama waarin spionmeester professor Wolfgang McGee in het geheim mensen ronselt met de bedoeling dat ze hem informatie verschaffen over allerhande zaken.
Deze informanten, die heel toepasselijk Romeo of Juliet (01,02 enz...) als codenaam meekrijgen, worden verondersteld vertrouwelijke relaties aan te knopen met de personen van wie ze informatie dienen te ontfutselen.

Zelf weet je dit als kijker na 2 afleveringen te hebben gezien enkel en alleen maar als je, net zoals ik, het voorwoord hebt gelezen op de website van CBC Canada.
Want, hoe veelbelovend zij dit spionagedrama ook mogen aankondigen, als kijker heb je na het eerste anderhalf uur nagenoeg geen enkel idee waar het hier precies om draait.
Net zomin dat je een idee krijgt of je naar één verhaal kijkt of naar 27 verschillende verhalen die men door elkaar gehaspeld heeft.

Dat komt voornamelijk de makers te veel wisselen tussen alle Romeo's en Juliets. Het ene moment zit je in Vancouver en even later krijgt je een seksscène voorgeschoteld die vermoedelijk plaats vindt in Hong Kong.
Niets expliciet, daar niet van, maar zonder dat je enig idee hebt wie die 2 wel mogen zijn wordt er vervolgens na een kleine minuut weer geschakeld naar een andere locatie.

Enige vorm van spanning of actie is ver te zoeken en boeiend is het ook al niet heel erg.

De eerste moord in de serie kom je achter wanneer iemand een geleende wagen terug brengt naar Romeo (01 vermoed ik) met de boodschap "Er rammelt iets in je koffer".
Wie het lijk in de koffer mag zijn of hoe en waarom hij/zij om het leven is gebracht kom je ook niet te weten, daarvoor is het slachtoffer iets te goed verpakt en verder wordt er met geen woord over gerept.
Van de dader mag je aannemen dat hij enige tijd later hetzelfde lot ondergaat
wanneer hij met diezelfde Romeo een woning verlaat waarna in de volgende scene de Romeo in kwestie de wagen van de eerste te koop ziet aanbieden.

Ik geef mezelf nog één aflevering om enige beterschap te ontdekken maar heb er eerlijk gezegd geen goed oog in.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Fringe
1 stem
V (2009)
1 stem
Sherlock
1 stem