The Prince

6.8 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
6.8 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2020 - heden
NetwerkHBO Max
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min2020 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:HBO Max
The Prince is een Amerikaanse animatieserie van de zender HBO Max. De serie ging in première op 29 juli 2020.

Voordat George Britannia regeert, legt hij zijn eigen wetten vast in deze komische kijk op de jeugd van de toekomstige koning van Engeland, gezien vanuit het standpunt van de prins. Omdat zijn opvolging niet snel zal komen, zal George in elke aflevering zijn weg vinden in het leven als een jonge prins in de moderne tijd - van de 775 kamers van Buckingham Palace tot de zee van corgi's van zijn familie tot de basisschool met gewone mensen.
De serie bevat ook opmerkelijke personages in het leven van George, zoals zijn ouders de hertog en hertogin van Cambridge, zijn vierde zusje Charlotte op de rij voor de troon, zijn moderne tante Meghan en oom Harry, zijn overgrootvader Philip, en - wie kan vergeten - zijn Gan Gan Elizabeth.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Prince.

Vergelijkbare series

The Prince