The Patrick Star Show

-
22 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/28afleveringen/2021 - heden
NetwerkNickelodeon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:22 min2021 - heden
Genres:Animatie
Netwerk:Nickelodeon
The Patrick Star Show is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 9 juli 2021.

De Patrick Star Show volgt een jongere Patrick Star die thuis woont bij zijn gezin, waar hij zijn eigen show voor de buurt organiseert vanuit zijn slaapkamer die op televisie is gedraaid. Zijn kleine zusje, Squidina, werkt achter de schermen om ervoor te zorgen dat Patrick's show altijd soepel verloopt, terwijl zijn ouders, Bunny en Cecil en zijn opa, GrandPat, Patrick allemaal op hun eigen hilarisch absurde manieren steunen. De onvoorspelbare avonturen van de Star-familie informeren, integreren vaak en interfereren soms zelfs met Patrick's tv-show, maar één ding is zeker: zijn bizarre leven zorgt altijd voor geweldige televisie!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 28
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Patrick Star Show.
The Patrick Star Show