The Path

7.3 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
3seizoenen/36afleveringen/2016 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2016 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Hulu
The Path is een Amerikaanse dramaserie van de zender Hulu. De serie ging in première op 30 maart 2016.

The Path gaat over een gezin dat betrokken is bij een omstreden sekte en worstelt met kwesties zoals relaties, religie en macht. Elke aflevering biedt een nieuwe blik op de keuzes die de hoofdpersonages moeten maken om het leven te leiden dat ze uiteindelijk willen hebben.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Path.

Populaire reacties (2)

avatar gumstarr
7
10 jun 2016
Na zijn trailer een aantal jaren geparkeerd te hebben op de set van uitermate matige films als Triple 9, Exodus: Gods and Kings en Need For Speed, is Aaron Paul weer terug op de plek waar hij als Jesse Pinkman zijn grootste succes behaalde, de televisie. Samen met Hugh Dancy – die je misschien nog wel kent als de totaal verknipte Will Graham in Hannibal – en True Detective‘s Michelle Monagham moet het nu gaan gebeuren in Hulu’s nieuwste baksel uit eigen keuken, The Path.

Zocht Paul in Breaking Bad nog naar verlichting door z’n aders op gezette tijden vol te blaffen met chemicaliën, in The Path hoeft hij zich daarvoor alleen maar te schikken aan de leer van de zelfbenoemde goeroe Steven Meyer. Is een stuk goedkoper en je tanden vallen er niet van uit. Lijkt mij bonus. Terwijl Meyers op zijn permanente vakantieadres in Peru de contributie van zijn makke lammeren erdoor jaagt, past onderkoning Cal Roberts, gespeeld door de heerlijk creapy Hugh Dancy, thuis in upstate New York op de winkel. Roberts doet het voorkomen alsof hij slechts de spreekbuis is van de grote leider, maar stiekem zou hij het helemaal geen probleem vinden als iedereen nederig voor hém op de knieën zou gaan. ‘s Avonds in bed, zo voor het slapengaan, broedt hij dan ook op sluwe plannetjes om zo snel mogelijk de nieuwe hopman van de toko te worden. Ondertussen zijn Eddie Lane, het personage van Aaron Paul, en zijn vrouw Sarah rijp voor de relatietherapeut. Eddie begint zich steeds meer af te vragen in wat voor circus hij in godsnaam is beland en dat is tegen het zere been van de hardcore believer Sarah. Dat dekt de lading wel ongeveer, geloof ik.

Even was ik bang dat ik naar Jesse Pinkman in een serie over godsdienstwaanzin zou gaan kijken, maar dat viel reuze mee. Zoals Kelsey Grammer in Boss eigenlijk geen moment doet denken aan de ietwat pedante Dr. Frasier Crane en Ed O’Neill in Modern Family al snel korte metten maakt met de chagrijnige schoenenverkoper uit Married With Children, zo weet Paul het karakter van Heisenberg’s voormalige sidekick redelijk van zich af te schudden. Of hij en z’n babyface dan ook meteen een zoon van zestien hadden moeten hebben, is misschien nog wel een discussie waard, maar geflankeerd door Dancy en Monagham vormt hij in ieder geval een cast waar je verder best goed naar kunt kijken.

Nee, het ‘probleem’ van Path is niet de line-up of de production value, die waren in andere Hulu-producties als 11.22.63 en Casual ook al dik in orde, het probleem is eerder het verhaal. Het is allemaal wat vlak. Het overkoepelende idee van een serie over het leven in een godsdienstige cult, is zeker interessant. Voor de wat belegeneredere onder jullie… Wie keek er niet naar de bestorming van die boerderij in Waco en dacht: “Benieuwd wat die David Koresh daar allemaal heeft lopen uitspoken.”? Tussen de belangrijkste verhaallijnen door gebeurt er alleen te weinig, waardoor The Path een beetje begint te slepen. Als je besluit dat je onder het kijken ook nog wel even de afwas kunt doen, dan is er iets niet helemaal in orde. Met de serie dan, hè?! Mij mij is alles dikke prima. Hulu heeft al aangekondigd dat ze er een tweede seizoen aan vast gaan plakken, dus misschien dat na een degelijke eerste seizoen de vlam dan pas écht in de pan schiet. De cliffhanger in de laatste aflevering houdt die hoop voor mij in ieder geval nog levend.

www.gumstarr.com
avatar thales
9
8 jul 2016
Hele goede serie. De verhaallijn is wat mij betreft nu juist prima in orde, zo ook het acteerwerk van eigenlijk iedereen. Het concept spreekt mij erg aan. TOPSERIE!

Vergelijkbare series

Waco
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
The Path