The Orville

7.7 / 10
46 min
Drama, Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
7.5
Esther Ram geeft "The Orville - Seizoen 2" een 7.5.
Geschreven door Esther Ram op 20 mei 2019.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Orville - Seizoen 2

Vorig jaar keek ik met veel plezier naar seizoen één van The Orville en ik kon dan ook niet wachten op seizoen twee. Ik was benieuwd of het nieuwe seizoen net zo goed zou zijn als eerste.

[image-97173]

The Orville speelt zich een dikke driehonderd jaar in de toekomst af en volgt de avonturen van de U.S.S. Orville: een niet al te modern ontdekkingsruimteschip. Onder leiding van kapitein Ed Mercer moet de bemanning van dit schip allerlei missies uitvoeren en zullen ze de nodige beproevingen moeten doorstaan. Seizoen twee gaat verder waar seizoen een eindigt. Weer gaat het schip op allerlei ontdekkingsmissies. Eigenlijk staat elke aflevering los van elkaar, met een grote verhaallijn die zich tussen die losse afleveringen ontwikkelt.

The Orville lijkt sterk op Star Trek. Natuurlijk heeft elke serie zijn eigen charme, maar alle twee zijn het ontdekkingsruimteschepen, die hun eigen avonturen aangaan. Dat is totaal niet erg, beide zijn het geweldige series en er zitten genoeg verschillen tussen Star Trek en The Orville. Dat het ergens op elkaar lijkt, is echter een ding dat zeker is.

Ik heb gemengde gevoelens over dit seizoen van The Orville. Het positieve vond ik de personages, die blijven erg leuk om naar te kijken, de verhalen blijven interessant en het heeft een goed ritme. Het is op geen enkel moment saai om naar te kijken. Jammer aan dit seizoen was dat er weinig personage-ontwikkeling was. Hoewel leuk om te zien, ze beter leren kennen doen we in dit seizoen niet. Ik miste een hele grote verhaallijn, iets waar seizoen een ook al een beetje last van had. Dat had iets beter uitgewerkt kunnen worden.

© FOX


The Orville blijft een heerlijke serie om naar te kijken, mede door de vele humor. Ook de verrassende avonturen dragen bij aan het kijkgenot. Net zoals in seizoen een heb ik er van genoten. Ondanks dat ik seizoen 1 wel iets leuker vond, ben ik erg benieuwd naar het volgende seizoen. Ben je fan van sciencefiction-series met een grappige ondertoon? Dan raad ik je zeker aan deze serie te kijken.
Volg The Orville
Vorige aflevering
The Road Not Taken
The Road Not Taken
02x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

Déjà-Vu - Miniserie

9.5

Good Omens - Seizoen 1

9.5

ZeroZeroZero - Miniserie

8.5

Firefly Lane - Seizoen 1

6.5

Star Wars Rebels - Complete serie

7.5

Life (2020) - Miniserie (DVD)

8