The New Pope

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.
za 15 augustus
1
HBO heeft een premièredatum bekend gemaakt voor de Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law, de première werd eerder uitgesteld.
vr 24 juli
1
Netflix heeft een trailer vrijgegeven van hun nieuwe serie Space Force met Steve Carell (The Office) in de hoofdrol.
6 mei 2020
De Deense misdaadserie Forhøret, Ulrich Thomsen (The New Pope) in de hoofdrol, verschijnt in mei op NPO Plus.
1 mei 2020
Vele series zijn uitgesteld of verschoven vanwege de Corona-crisis, wij hebben dit en meer nieuws uit de week van 6 tot en met 12 april voor je op een rij gezet.
13 apr 2020
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
6 apr 2020
2
De week van 30 maart tot en met 5 april stond weer bol van nieuws over de corona-uitbraak. Ook cast en crew van series hebben te maken met de gevolgen van de crisis. Lees hieronder het nieuws dat in deze week uitkwam.
6 apr 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
1 apr 2020
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
30 mrt 2020
The New Pope is de opvolger van The Young Pope en werd wederom geschreven en geregisseerd door Paolo Sorrentino.
27 mrt 2020
2
Showtime is mogelijk in onderhandeling met Jude Law over een hoofdrol in The Auteur, een serie geschreven door Taika Waititi (The Mandalorian) en Peter Warren (Happyland).
16 feb 2020
In mei zal HBO de korte zesdelige serie The Third Day lanceren, met in de hoofdrollen Jude Law en Naomie Harris.
15 feb 2020