Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The New Pope verwelkomt twee zeer bekende namen in de cast

Paolo Sorrentino maakt het vervolg op The Young Pope: The New Pope. Daarin verwelkomt hij een rockster en een actrice van wereldfaam.

HBO heeft foto’s vrijgegeven van Marilyn Manson, de provocatieve rockster en de actrice Sharon Stone. Beide zijn zeer groot fan van The Young Pope en van het werk van regisseur Sorrentino. Er zijn geen details over hun rol vrijgegeven. Op Twitter zegt Manson: “The New Pope zal echt fantastisch worden. When in Rome {Als je in Rome bent}.”

Het lijkt erop dat Manson zichzelf zal spelen of een rol die niet ver van zijn publieke personage zal afliggen. De rol van Manson in The New Pope is opmerkelijk daar hij zich meermaals in zijn carrière publiekelijk heeft afgevraagd wat religie nu eigenlijk voor waarde heeft. Ook liet hij eerder in zijn autobiografie neerpennen dat hij een gekwalificeerde predikant is van Satan.

Sharon Stone zien we op de foto staan met de nieuwe Paus, gespeeld door John Malkovich. In de Tweet zegt Stone: “Ik hou er van om te werken met Paolo Sorrentino en met John Malkovich. Ik heb nog niet de kans gehad om te werken met de erg slimme MM {Marilyn Manson} maar ik hoop dat te kunnen doen in de toekomst.”

Wanneer The New Pope te zien zal zijn bij HBO is niet bekend gemaakt. De details over de serie zijn schaars. Wel is bekend dat Jude Law zal terugkeren en dat hij samen met Malkovich de paus zal spelen. The Young Pope en The New Pope worden officieel aangemerkt als een anthologie waarin sommige castleden zullen terugkeren zoals Cecile de France, Ludivine Sagnier en Silvio Orlando. Al eerder werd bekend dat ook Mark Ivanir een rol gaat spelen in The New Pope.

Wat denk jij van de twee nieuwe castleden?

Vorige aflevering
Episode 9
Episode 9
01x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The New Pope