The New Pope

8,0 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The New Pope

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

The New Pope
Paus Pius XIII ligt in coma. Na enkele verrassende wendingen slaagt staatssecretaris Voiello erin om de charmante en verfijnde Britse aristocraat Sir John Brannox als Johannes Paulus III op de pauselijke troon te plaatsen. De nieuwe paus lijkt aanvankelijk perfect, maar hij verbergt geheimen en is kwetsbaar. Hij merkt al snel dat het niet eenvoudig zal zijn de charismatische Pius XIII te vervangen. Lenny Belardo, wiens leven aan een zijden draadje hangt, wordt door duizenden gelovigen immers vereerd als een heilige. De kerk ligt ondertussen onder vuur door een reeks schandalen die de gevestigde hiërarchie ondermijnen, terwijl externe bedreigingen de symbolen van het christendom raken. Maar, zoals altijd, is niets wat het lijkt in het Vaticaan. Goed en kwaad schrijden arm in arm door de geschiedenis. Voor de definitieve ontknoping moeten we wachten tot de gebeurtenissen hun onvermijdelijke loop hebben genomen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Italiaans/Engels
Acteurs: Silvio Orlando, Jude Law, John Malkovich.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 22 mei 2020
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The New Pope:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In The New Pope speelt Malkovich de fictieve paus John Paul III. Van wie is hij in de serie de opvolger?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 9
01x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00