The Nevers

7.6 / 10
57 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2021 - heden
NetwerkHBO
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:57 min2021 - heden
Genres:Fantasy
Netwerk:HBO
The Nevers is een Amerikaanse fantasyserie van de zender HBO. De serie ging in première op 11 april 2021.

Een bende Victoriaanse vrouwen met ongewone capaciteiten bevindt zich tussen meedogenloze vijanden in een missie die de wereld zou kunnen veranderen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (9)

avatar BlackBiker
5.5
13 feb 2023
Het tweede deel van het eerste (en laatste) seizoen is vanaf 14 februari op Tubi te zien. Dit is een gratis streamdienst van Fox dat hier met een VPN is te bekijken.
https://tvline.com/lists/the-nevers-release-date-season-1-new-episodes-tubi/

Zelf weet ik niet of ik het ga kijken. Ik vond er niet zoveel aan. Maar er zijn bijna 600 mensen die het hier volgen, dus dit lijkt me voor hen goed nieuws.
avatar BlackBiker
5.5
14 apr 2021
Ik heb de pilot gezien, maar ik ben nog niet overtuigd. Het kan wat worden, maar het is het op een of andere manier nog net niet. Het leek of ze wat te veel in de pilot hebben willen proppen. Het ging gelijk vol gas los en het was niet echt een rustige kennismaking met de wereld en de personen. Eerste waar ik trouwens aan moest denken was "The League of Extraordinary Dames" ;-)
Maar... ik hou van dit soort cyberpunk achtige dingen, dus ik hoop dat mijn mening nog positief wordt bijgesteld na de volgende afleveringen.

Vergelijkbare series

Supernatural
4 stemmen
Arrow
4 stemmen
Outlander
4 stemmen
Fringe
3 stemmen
The Nevers