The Mandalorian

8.4 / 10
38 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Voorbereiding seizoen drie van The Mandalorian al begonnen

In oktober gaat seizoen twee van The Mandalorian in première en hoewel dat nog even duurt zijn de voorbereidingen voor het derde seizoen al gestart.

De populaire Disney+ serie is één van de weinige gelukkige series die de productie van een nieuw seizoen net voor de Corona-crisis kon afronden. In maart werd de productie van seizoen twee afgerond. Bronnen binnen Disney bevestigen nu dat de voorbereiding voor seizoen drie al een tijdje aan de gang is, bedenker Jon Favreau is al volop aan het schrijven voor seizoen drie en de creatieve mensen zijn bezig met het ontwikkelen van diverse settings voor seizoen drie. Zodra de Corona-crisis voorbij is kan het filmen dus snel beginnen.The Mandalorian speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens. Het volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal (Narcos).
Vorige aflevering
Chapter 16: The Rescue
Chapter 16: The Rescue
02x08
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Inter
23 apr 2020 12:17 -
Heerlijk nieuws
Reageer
avatar_BlackBiker
23 apr 2020 16:10 - 22 sep 2021 04:49
Goed nieuws!
Ik zag laatst een foto van een of ander Mandalorian evenement en ik vroeg me echt af wie de meneer was die daar zo prominent op stond. Bleek dat Pedro Pascal te zijn. Maar ja in de serie zie je zijn gezicht dan ook niet, behalve heel even in de finale (en dan ziet ie er niet best uit) :-)
Reageer
avatar_TragicError
12 Mei 2020 14:53
Alsof the Red Viper er op eind er goed uit zag😇
Reageer
The Mandalorian