Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Mandalorian in oktober bij Disney+

The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van streamingdienst Disney+. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen, waarvan de laatste op 27 december 2019 is verschenen.

De serie is erg positief ontvangen. The Mandalorian is een live-action serie in het Star Wars universum, ontwikkeld door Jon Favreau en geproduceerd door Lucasfilm. Het titelpersonage wordt gespeeld door Pedro Pascal. Hij volgt een eenzame premiejager in de buitenrand van het sterrenstelsel. De serie speelt zich af na de val van het Galactisch Keizerrijk en voor de opkomst van de First Order, dus tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens.

Video on youtube


Bob Iger, CEO van Walt Disney Company, heeft gisteren onthuld dat de releasedatum voor het tweede seizoen van The Mandalorian 2 oktober 2020 is. Er zullen dan wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen. Ook werd bevestigd dat de mogelijkheden voor een derde seizoen en The Mandalorian spin-offs worden onderzocht door Disney.

Bob Iger meldde ook dat het eerste seizoen van Marvel's The Falcon and the Winter Soldier in augustus van start gaat. Marvel's WandaVision volgt enkele maanden later, in december. Exacte startdatums van deze series zijn nog onbekend.
Vorige aflevering
Chapter 24: The Return
Chapter 24: The Return
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Mandalorian