Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Mandalorian eind oktober in première

Disney+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van The Mandalorian bekend gemaakt. Eind oktober verschijnt het nieuwe seizoen.

De productie van het tweede seizoen van The Mandalorian werd in maart afgerond, net voordat het coronavirus ervoor zorgde dat veel producties stil kwamen te liggen. Rosario Dawson (Briarpatch), Michael Biehn (Curfew) en Bill Burr (New Girl) voegen zich in het tweede seizoen bij de cast, die onder andere uit Pedro Pascal (Game of Thrones) en Gina Carano (Almost Human) bestaat. Disney+ heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen 30 oktober in première gaat bij de streamingdienst.


The Mandolorian

The Mandolorian ging 12 november 2019 in première, tegelijk met de lancering van de streamingdienst van Disney waarop de serie te bekijken is. De Star Wars serie werd al snel populair en is daarnaast genomineerd voor vijftien Emmy Awards. Hoewel het tweede seizoen nog in première moet gaan, wordt ernaar verluidt al druk gewerkt aan een derde seizoen.

De Amerikaanse sciencefictionserie speelt zich af in het Star Wars universum, in de tijd tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens. De serie draait om een eenzame premiejager aan de buitenrand van het sterrenstelsel
Vorige aflevering
Chapter 24: The Return
Chapter 24: The Return
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
03 sep 2020 12:57 - 22 sep 2021 04:49
Ik heb helemaal niet zo veel met Star Wars, maar deze serie vond ik wel leuk. Dus kijken...
Reageer
The Mandalorian