The Mandalorian

8.3 / 10
38 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Mandalorian eind oktober in première

Disney+ heeft de premièredatum van het tweede seizoen van The Mandalorian bekend gemaakt. Eind oktober verschijnt het nieuwe seizoen.

De productie van het tweede seizoen van The Mandalorian werd in maart afgerond, net voordat het coronavirus ervoor zorgde dat veel producties stil kwamen te liggen. Rosario Dawson (Briarpatch), Michael Biehn (Curfew) en Bill Burr (New Girl) voegen zich in het tweede seizoen bij de cast, die onder andere uit Pedro Pascal (Game of Thrones) en Gina Carano (Almost Human) bestaat. Disney+ heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen 30 oktober in première gaat bij de streamingdienst.


The Mandolorian

The Mandolorian ging 12 november 2019 in première, tegelijk met de lancering van de streamingdienst van Disney waarop de serie te bekijken is. De Star Wars serie werd al snel populair en is daarnaast genomineerd voor vijftien Emmy Awards. Hoewel het tweede seizoen nog in première moet gaan, wordt ernaar verluidt al druk gewerkt aan een derde seizoen.

De Amerikaanse sciencefictionserie speelt zich af in het Star Wars universum, in de tijd tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens. De serie draait om een eenzame premiejager aan de buitenrand van het sterrenstelsel
Vorige aflevering
Chapter 16: The Rescue
Chapter 16: The Rescue
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
03 sep 2020 12:57 -
Ik heb helemaal niet zo veel met Star Wars, maar deze serie vond ik wel leuk. Dus kijken...
Reageer

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
1
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
vrijdag, 15:00