Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen The Mandalorian

Het is officieel: Mando en Baby Yoda komen volgend jaar terug naar Disney+. Dan zal het derde seizoen van Star Wars-serie The Mandalorian verschijnen.

Terwijl de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian eind december 2020 was, stal Mando een paar afleveringen tijdens het verhaal van de spin-off serie, The Book of Boba Fett.

The Mandalorian seizoen drie begint direct na The Book of Boba Fett, met Din Djarin (Pedro Pascal) die terugkeert naar zijn thuisplaneet Mandalore om zijn reputatie als Mandalorian te herstellen. Een teaser dat al eerder werd gedeeld toonde Mando in gevecht met gewapende krijgers op Mandalore.

The Mandalorian

Carl Weathers (premiejager leider Greef Karga), Giancarlo Esposito (slechterik Moff Gideon), en Katee Sackhoff (Mandalorian Bo-Katen Kryze) keren terug en Christopher Lloyd doet mee aan het derde seizoen, dat vanaf woensdag 1 maart 2023 te zien is op Disney+.

Jon Favreau creëerde The Mandalorian en is de hoofdscenarist en uitvoerend producent dit seizoen. David Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson en Rick Famuyiwa zijn ook uitvoerend producent.

Video on youtube
Vorige aflevering
Chapter 24: The Return
Chapter 24: The Return
03x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Mandalorian