The Mandalorian

8.4 / 10
38 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor tweede seizoen The Mandalorian

Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.

The Mandalorian werd na de première in 2019 al snel populair en is daarnaast genomineerd voor vijftien Emmy Awards. Het was dan ook geen verassing dat er een tweede seizoen van de Star Wars serie werd aangekondigd. Begin deze maand werd de premièredatum van het nieuwe seizoen al aangekondigd, nu heeft Disney+ ook een trailer uitgebracht. Naar verluidt wordt er door de streamingdienst ook al gewerkt aan een derde seizoen.

De Amerikaanse sciencefictionserie speelt zich af in het Star Wars universum, in de tijd tussen de Star Wars films Return of the Jedi en The Force Awakens. De serie draait om een eenzame premiejager aan de buitenrand van het sterrenstelsel

Vorige aflevering
Chapter 16: The Rescue
Chapter 16: The Rescue
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00