The Innocents

7.1 / 10
50 min
Drama, Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2018 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2018 - heden
Netwerk:Netflix
The Innocents is een Engelse bovennatuurlijke dramaserie van de zender Netflix. De serie ging in première in 2018.

June start aan een reis met haar vriend Harry om weg te lopen en een nieuw leven te beginnen. Althans dat denken ze. Ze komen er al snel achter dat niets is wat het lijkt. En in deze wereld is de enige manier om te overleven, veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8

Recensies (4)

The Innocents - Seizoen 1

6.5

The Innocents - Eerste aflevering

6

Nieuws (10)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Mocht je niets gepland hebben dit weekend kun je altijd nog op je favoriete zitmeubel plaatsnemen, drinken en hapjes, en kijken maar. We hebben enkele series voor je op een rijtje gezet die je dit weekend kunt gaan kijken.
25 aug 2018

Vergelijkbare series

Tidelands
3 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem