The Flight Attendant

7.5 / 10
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Flight Attendant

Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.

Al begin oktober 2019 was er bekend dat Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) een nieuw project op stapel had staan. Zij zou in The Flight Attendant niet alleen de hoofdrol gaan spelen maar ze zou ook gaan optreden als producent van de nieuwe spannende HBO Max-serie.Naast Cuocu zal ook de Nederlandse acteur Michiel Huisman (The Haunting, foto) een rol gaan spelen in de serie. Andere castleden zijn onder andere Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews en Nolan Gerard Funk.

De serie, die als tagline heeft 'A Deadly Mystery with a Turbulent Descent', verteld het verhaal van Cassandra Bowden (Cuoco, foto). Zij is stewardess en wordt in een hotel in Dubai wakker naast een lijk. The Flight Attendant heeft net als vele andere series last gehad van de corona maatregelen, in maart 2020 stopte de opnames. Maar nu heeft HBO Max aangekondigd dat de premièredatum van de achtdelige gelimiteerde serie op donderdag 26 november zal zijn.

Vorige aflevering
Funeralia
Funeralia
01x03
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
20 okt 2020 17:00 -
Die Huisman timmert aardig internationaal aan de weg!
Die Game of Thrones rol heeft hem duidelijk geen windeieren gelegd. Doet ie goed.
Reageer
avatar_DAVE2804
20 okt 2020 17:39
Vóór GoT speelde hij al gastrollen in succesvolle Amerikaanse series als Nashville en Treme. Maar met GoT is hij wel echt doorgebroken. Na The Haunting dus deze nieuwe serie, die wederom interessant klinkt.
Reageer
avatar_BlackBiker
20 okt 2020 18:41
Ja, je hebt helemaal gelijk. Ook in Orphan Black had hij een aardig rolletje. En ook qua films doet hij het leuk. In 2:22 (soort van time loop film uit 2017) had hij zelfs de hoofdrol. De nieuwe Rutger Hauer?

Maar vlak ook de dames niet uit. Denk aan Sylvia Hoeks (See (TV) en Blade Runner 2049), Katja Herbers (Evil en Westworld) en natuurlijk Carice van Houten (The Simpsons).
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Vandaag, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 14:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1