The Flight Attendant

7.2 / 10
45 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Flight Attendant

Kaley Cuocu produceert en speelt de hoofdrol samen met Michiel Huisman in de nieuwe HBO Max serie The Flight Attendant.

Al begin oktober 2019 was er bekend dat Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) een nieuw project op stapel had staan. Zij zou in The Flight Attendant niet alleen de hoofdrol gaan spelen maar ze zou ook gaan optreden als producent van de nieuwe spannende HBO Max-serie.Naast Cuocu zal ook de Nederlandse acteur Michiel Huisman (The Haunting, foto) een rol gaan spelen in de serie. Andere castleden zijn onder andere Rosie Perez, Zosia Mamet, Michelle Gomez, T.R. Knight, Colin Woodell, Merle Dandridge, Griffin Matthews en Nolan Gerard Funk.

De serie, die als tagline heeft 'A Deadly Mystery with a Turbulent Descent', verteld het verhaal van Cassandra Bowden (Cuoco, foto). Zij is stewardess en wordt in een hotel in Dubai wakker naast een lijk. The Flight Attendant heeft net als vele andere series last gehad van de corona maatregelen, in maart 2020 stopte de opnames. Maar nu heeft HBO Max aangekondigd dat de premièredatum van de achtdelige gelimiteerde serie op donderdag 26 november zal zijn.

Vorige aflevering
Arrivals and Departures
Arrivals and Departures
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
20 okt 2020 17:00 -
Die Huisman timmert aardig internationaal aan de weg!
Die Game of Thrones rol heeft hem duidelijk geen windeieren gelegd. Doet ie goed.
Reageer
avatar_DAVE2804
20 okt 2020 17:39
Vóór GoT speelde hij al gastrollen in succesvolle Amerikaanse series als Nashville en Treme. Maar met GoT is hij wel echt doorgebroken. Na The Haunting dus deze nieuwe serie, die wederom interessant klinkt.
Reageer
avatar_BlackBiker
20 okt 2020 18:41
Ja, je hebt helemaal gelijk. Ook in Orphan Black had hij een aardig rolletje. En ook qua films doet hij het leuk. In 2:22 (soort van time loop film uit 2017) had hij zelfs de hoofdrol. De nieuwe Rutger Hauer?

Maar vlak ook de dames niet uit. Denk aan Sylvia Hoeks (See (TV) en Blade Runner 2049), Katja Herbers (Evil en Westworld) en natuurlijk Carice van Houten (The Simpsons).
Reageer

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00