The Flight Attendant

-
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Michiel Huisman in serie van HBO Max

HBO Max werkt aan de nieuwe thrillerserie The Flight Attendant. Het is een serie van en met Kaley Cuoco (The Big Bang Theory).

De website Deadline heeft gemeld dat de Nederlandse acteur Michiel Huisman de mannelijke hoofdrol zal spelen in The Flight Attendant. De thrillerserie draait om een stewardess (gespeeld door Kaley Cuoco) die in een hotel wakker wordt met een lijk naast zich, maar zich niet kan herinneren wat er is gebeurd.


Michiel Huisman

Huisman speelt Alex, een zakenman die pech heeft in Bangkok en langer bij de stewardess in de buurt blijft dan hij aanvankelijk van plan was. De Nederlandse acteur brak internationaal door met Game of Thrones. Kaley Cuoco zal The Flight Attendant zelf produceren.

Wanneer The Flight Attendant beschikbaar komt bij HBO Max is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september was het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 06:44
1
Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
6