The Flight Attendant

-
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Michiel Huisman in serie van HBO Max

HBO Max werkt aan de nieuwe thrillerserie The Flight Attendant. Het is een serie van en met Kaley Cuoco (The Big Bang Theory).

De website Deadline heeft gemeld dat de Nederlandse acteur Michiel Huisman de mannelijke hoofdrol zal spelen in The Flight Attendant. De thrillerserie draait om een stewardess (gespeeld door Kaley Cuoco) die in een hotel wakker wordt met een lijk naast zich, maar zich niet kan herinneren wat er is gebeurd.


Michiel Huisman

Huisman speelt Alex, een zakenman die pech heeft in Bangkok en langer bij de stewardess in de buurt blijft dan hij aanvankelijk van plan was. De Nederlandse acteur brak internationaal door met Game of Thrones. Kaley Cuoco zal The Flight Attendant zelf produceren.

Wanneer The Flight Attendant beschikbaar komt bij HBO Max is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra
Gisteren, 16:00
Een van de hoofdrolspeelsters uit The Good Fight verlaat de juridische dramaserie, voorafgaand aan het vijfde seizoen.
Gisteren, 13:00
1
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
Gisteren, 12:00
CBS cancelde eerder dit jaar The Lincoln Lawyer, maar er lijken andere geĆÆnteresseerden in de serie van David E. Kelley (Big Little Lies).
Gisteren, 11:00
het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, van en met Cate Blanchett (Mrs. America), verschijnt in juli op Netflix.
Gisteren, 10:00