The Fairly OddParents

-
42 min
Comedy
Volg deze serie
1seizoenen/13afleveringen/2022 - heden
NetwerkParamount+
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Genres:Comedy
Netwerk:Paramount+
The Fairly OddParents is een Amerikaanse comedyserie van de zender Paramount+. De serie ging in première op 31 maart 2022.

Vivian Turner en haar nieuwe stiefbroer, Roy Ragland, werden broers en zussen nadat hun ouders en middelbare schoolliefdes, Ty Turner en Rachel Ragland, herenigd werden in de stad Dimmsdale. Hun nieuwe familiedynamiek haalt Viv uit haar vertrouwde leven en duwt haar naar een geheel nieuw huis en nieuwe stad. Om haar te helpen overleven, vertrouwt Timmy Turner haar toe aan zijn feeënpeetouders, Wanda en Cosmo. Roy is getuige van het overdrachtsproces van de feeën en erft ook de feeënpeetouders. Gedurende de serie zullen Viv en Roy samenwerken om hun nieuwe leven te navigeren met de hulp van hun magische feeënpeetouders.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Fairly OddParents.
The Fairly OddParents