Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in maart 2022

In maart 2022 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series die in maart 2022 in première zullen gaan.

*

Ritmo Salvaje


Te zien vanaf: Dinsdag 1 maart bij Netflix.
Het verhaal: Twee groepen uit tegenovergestelde werelden bewandelen in Ritmo Salvaje hun eigen pad totdat ze oog in oog komen te staan ​​in een dansgevecht waarin ze ontdekken dat hun droom om op te vallen en succesvol te zijn in wat hen gepassioneerd maakt, niet alleen geboren is in stedelijke buurten, maar ook in de high society.
De cast: Paulina Dávila, Greeicy Rendón en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Colombia
Video on youtube


*

The Dropout


Te zien vanaf: Donderdag 3 maart bij Hulu.
Het verhaal: The Dropout vertelt het verhaal van Elizabeth Holmes en Theranos, een ongelooflijk verhaal over ambitie en roem dat vreselijk mis is gegaan. Hoe verloor de jongste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair ter wereld alles in een oogwenk? Hoe werd de vrouw ooit aangekondigd als ‘de volgende Steve Jobs’, en werd ze geconfronteerd met strafrechtelijke vervolging - waaraan ze niet schuldig pleitte - en tot 20 jaar gevangenisstraf? Hoe bracht haar technologie, bedoeld om een ​​revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg, mogelijk miljoenen patiënten in gevaar? En hoe hebben zoveel slimme mensen het onderweg zo verkeerd begrepen?
De cast: Amanda Seyfried, Anne Archer, Michaela Watkins, Naveen Andrews, Kate Burton en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Our Flag Means Death


Te zien vanaf: Donderdag 3 maart bij HBO Max.
Het verhaal: Our Flag Means Death is gebaseerd op de avonturen van piraat Stede Bonnet, een aristocraat die naast de beruchte Blackbeard een leven vol geld achterliet om piraat te worden. Vanwege zijn verfijnde opvoeding stond hij bekend als The Gentleman Pirate.
De cast: Rhys Darby, Taika Waititi, Kristian Nairn, Nathan Foad en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Joe vs. Carole


Te zien vanaf: Donderdag 3 maart bij Peacock.
Het verhaal: Joe vs. Carole is gebaseerd op het leven van Joe Exotic, de voormalige uitbater van een dierentuin in Oklahoma en fokker van grote katten, die werd berecht en veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf wegens samenzwering om een andere liefhebber van grote katten te vermoorden.
De cast: Kate McKinnon, John Cameron Mitchell, Nat Wolff, Kayle MacLaclan en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Maldivas


Te zien vanaf: Donderdag 3 maart bij Netflix.
Het verhaal: Liz, een meisje uit Goiás, verhuist in Maldivas naar een hoofdstad in Rio de Janeiro om haar moeder opnieuw te ontmoeten, die sterft in een mysterieuze brand. Ze probeert te ontsnappen aan onderzoeker Denilson en zal zich verplaatsen tussen de bewoners van het condominium Maldivadas.
De cast: Carol Castro, Bruna Marquenzine, Klebber Toledo, Manu Gavassi en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Brazilië
Video on youtube


*

Pera Palas'ta Gece Yarisi


Te zien vanaf: Donderdag 3 maart bij Netflix.
Het verhaal: In een historisch hotel in Istanbul wordt een journalist in Pera Palas'ta Gece Yarisi het verleden in geduwd en moet hij een complot stoppen dat het lot van het moderne Turkije zou kunnen veranderen.
De cast: Hazal Kaya, James Chalmers, Selahattin Paşalı, Clare Louise Frost en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Turkije
Video on youtube


*

Diabolical


Te zien vanaf: Vrijdag 4 maart bij Amazon.
Het verhaal: Van enkele van de meest losgeslagen en maniakale geesten in Hollywood van vandaag komt deze geanimeerde anthologiereeks. Diabolical is een verzameling oneerbiedige en emotioneel schokkende korte animatiefilms. Elke aflevering duikt ellenboog diep in de nog onzichtbare spleten van The Boys Universe.
De stemmencast: Awkwafina, Michael Cera, Don Cheadle, Chace Crawford, Kieran Culkin en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Pieces of Her


Te zien vanaf: Vrijdag 4 maart bij Netflix.
Het verhaal: Pieces of Her is een thriller over een vrouw die een actieve schutter probeert te stoppen, en de effecten die dit heeft op haar relatie met haar dochter, die voelt dat ze getuige is van een verandering in haar moeder nadat ze zich ermee heeft bemoeid.
De cast: Toni Collette, David Wenham, Jessica Barden, Bella Heathcote en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Shining Vale


Te zien vanaf:Zondag 6 maart bij Starz.
Het verhaal: Shining Vale is een horror-komedie over een disfunctioneel gezin dat verhuist van de stad naar een klein stadje in een huis waar verschrikkelijke gruweldaden hebben plaatsgevonden. Maar niemand lijkt het te op merken behalve de moeder - en de boze geest die haar probeert te bezitten. Het is een serie over geestesziekten, politiek in kleine steden, religie en een gezin dat tegen haar demonen vecht. Maar op een hele grappige en enge manier.
De cast: Courteney Cox, Greg Kinnear, Gus Birney, Dylan Gage en vele anderen.
Genre: Horror, Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Thing About Pam


Te zien vanaf:Dinsdag 8 maart bij NBC.
Het verhaal: The Thing About Pam is het moeilijk te geloven, waargebeurd verhaal dat een wereldwijd fenomeen werd. The Thing About Pam is gebaseerd op de moord op Betsy Faria in 2011 die resulteerde in de veroordeling van haar man Russ. Hij stond erop dat hij haar niet had vermoord. Zijn veroordeling werd later vernietigd. Deze brute misdaad veroorzaakte een reeks gebeurtenissen die een duivels plan zouden blootleggen waarbij Pam Hupp diep betrokken was.
De cast: Renée Zellweger, Josh Duhamel, Patricia French, Olivia Luccardi en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Theodosia


Te zien vanaf: Donderdag 10 maart bij HBO Max.
Het verhaal: Theodosia speelt zich af in 1906. Naast haar moeder, een feministische archeologe, en haar vader die een museum runt, is Theodosia een speciaal meisje wiens krachten haar in staat stellen oude vloeken te zien en te transformeren in een reeks spannende magische avonturen.
De cast: Eloise Little, Frankie Minchella, Nana Agyeman-Bediako, Yasmina El-Abd, Axel Baille en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

That Dirty Black Bag


Te zien vanaf: Donderdag 10 maart bij AMC+.
Het verhaal: That Dirty Black Bag is de achtdaagse botsing tussen Arthur McCoy - een onvergankelijke sheriff met een bewogen verleden - en Red Bill, een beruchte, eenzame premiejager die bekend staat om het onthoofden van zijn slachtoffers en het stoppen van hun hoofden in een vuile zwarte zak.
De cast: Dominic Cooper, Douglas Booth, Travis Fimmel, Aidan Gillen en vele anderen.
Genre: Western
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Rising


Te zien vanaf: Vrijdag 11 maart bij Sky Max.
Het verhaal: Een vrouw ontdekt in The Rising dat ze dood is. Ze is bang en in de war door dit nieuwe bestaan. Maar als ze zich realiseert dat ze is vermoord, is ze woedend. Ze is vastbesloten om haar moordenaar te vinden en gerechtigheid te krijgen, in de overtuiging dat het iemand was die ze kende.
De cast: Clara Rugaard, Solly McCleod, Nenda Neururer, Emily Taaffe en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Video on youtube


*

The Last Days of Ptolemy Grey


Te zien vanaf: Vrijdag 11 maart bij Apple TV+.
Het verhaal: Op 91-jarige leeftijd is Ptolemy Gray één van 's werelds vergeten personen: door zijn familie, door zijn vrienden, zelfs door hemzelf. Wonend in een rommelig appartement in Los Angeles dat overloopt van herinneringen uit zijn verleden, zakt Ptolemy dieper weg in eenzame dementie en in een verleden dat je maar beter begraven kunt laten. In The Last Days of Ptolemy Grey is hij vastbesloten om de rest van zijn dagen door te brengen met alleen zijn herinneringen als gezelschap. Tot hij op de begrafenis van zijn achterneef Robyn ontmoet en een aardverschuiving ervaart in zijn hoofd, zijn hart en zijn leven.
De cast: Samuel L. Jackson, Dominique Fishback, Cynthia Kaye McWilliams, Damon Gupton, Marsha Stephanie Blake en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

DMZ


Te zien vanaf: Donderdag 17 maart bij HBO Max.
Het verhaal: In de nabije toekomst is Manhattan, na een burgeroorlog, een gedemilitariseerde zone (DMZ), vernietigd en geïsoleerd van de rest van de wereld. DMZ vertelt het aangrijpende avontuur van een vrouwelijke ambulanceverpleegkundige, die levens redt terwijl ze wanhopig op zoek is naar haar verloren zoon. Maar terwijl ze vecht met de bendes, milities, demagogen en krijgsheren die dit wetteloze niemandsland beheersen, wordt ze de onwaarschijnlijke bron van wat iedereen hier heeft verloren: hoop.
De cast: Rosario Dawson, Benjamin Bratt, Hoon Lee, Freddy Miyares, Venus Ariel en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar.

*

Welcome to Flatch


Te zien vanaf: Donderdag 17 maart bij FOX.
Het verhaal: Wanneer een documentaire ploeg in Welcome to Flatch het leven van de inwoners van een klein Amerikaans stadje gaat verkennen - hun dromen, hun zorgen - stuiten ze op de stad Flatch in het Midwesten, die bestaat uit vele excentrieke persoonlijkheden. Het is een plek die je wilt bezoeken en misschien zelfs blijven. Als er een fatsoenlijk motel was, want die is er niet.
De cast: Chelsea Holmes, Sam Straley, Seann William Scott, Aya Cash en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Life & Beth


Te zien vanaf: Vrijdag 18 maart bij Hulu en Disney+.
Het verhaal: Het leven van Beth ziet er op papier in Life & Beth best goed uit, zelfs indrukwekkend voor iedereen met wie ze opgroeide. Ze verdient een goed leven als wijndistributeur. Ze heeft een langdurige relatie met een aantrekkelijke, succesvolle man en woont in Manhattan. Wanneer een plotseling incident Beth dwingt zich met haar verleden bezig te houden, verandert haar leven voor altijd. Door flashbacks naar haar tiener-zelf, begint Beth te leren hoe ze is geworden wie ze is en wie ze wil worden.
De cast: Amy Schumer, Michael Rapaport, Violet Young, Kevin Kane, Susannah Flood en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

WeCrashed


Te zien vanaf: Vrijdag 18 maart bij Apple TV+.
Het verhaal: Volg in WeCrashed de hebzuchtige opkomst en onvermijdelijke ondergang van WeWork. Eén van 's werelds meest waardevolle startups en de narcisten wiens chaotische liefde het allemaal mogelijk maakte.
De cast: Jared Leto, Anne Hathaway, America Ferrera, Kyle Marvin, O.T. Fagbenle en vele anderen.
Genre: Biografische drama
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Human Resources


Te zien vanaf: Vrijdag 18 maart bij Netflix.
Het verhaal: Human Resources is een spin-off van Big Mouth en trekt het gordijn open voor het onzichtbare professionele team van wezens die mensen helpen door hun leven te reizen.
De stemmencast: Nick Kroll, Maya Rudolph, Randall Park, Aidy Bryant, David Thewlis en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst:
Video on youtube


*

Recipes for Love and Murder


Te zien vanaf: Zondag 20 maart bij Acorn TV.
Het verhaal: Tannie Maria ziet in Recipes for Love and Murder eten als 'medicijn voor lichaam en hart'. Ze is net zo jaloers op romantiek als op koken en eten. Maar het is de dood die Tannie Maria's leven door elkaar schudt, wanneer één van de correspondenten van haar column op brute wijze wordt vermoord.
De cast: Kylie Fisher, Maria Dolyle Kennedy, Tony Kgoroge, Jennifer Steyn en vele anderen.
Genre: Mysterie
Land van herkomst: Zuid Afrika
Nog geen trailer beschikbaar

*

Parallèles


Te zien vanaf: Woensdag 23 maart bij Disney+.
Het verhaal: Parallèles volgt vier tieners wiens leven op zijn kop wordt gezet wanneer een mysterieuze gebeurtenis hen naar parallelle dimensies drijft.
De cast: Timoté Rigault, Thomas Chomel, Omar Mebrouk, Jules Houplain, Jade Pedri en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Frankrijk
Video on youtube


*

Halo


Te zien vanaf: Donderdag 24 maart bij Paramount+.
Het verhaal: Halo dramatiseert een episch 26e-eeuws conflict tussen de mensheid en een buitenaardse dreiging die bekend staat als Het Verbond.
De cast: Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Shabana Azmi, Bokeem Woodbine, Kate Kennedy en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Pachinko


Te zien vanaf: Vrijdag 25 maart bij Apple TV+.
Het verhaal: Pachinko verteld in drie talen - Koreaans, Japans en Engels - de hoop en dromen van vier generaties van een Koreaanse immigrantenfamilie. Het verhaal begint met een verboden romantiek en crescendo's in een meeslepende saga die reist tussen Korea, Japan en Amerika.
De cast: Lee Min-Ho, Jin Ha, Anna Sawai, Kim Min-ha, Soji Arai en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Zuid-Korea en Amerika
Video on youtube


*

Het jaar van Fortuyn


Te zien vanaf: Vrijdag 25 maart bij AVROTROS.
Het verhaal: De serie Het jaar van Fortuyn laat zien hoe de opkomst van Pim Fortuyn niet alleen in politiek Den Haag, maar ook in het land de gemoederen hoog deed oplopen. In een periode van nog geen jaar, tussen de aanslagen van 9/11 en de moord op Fortuyn, zien we hoe het politieke landschap in Nederland voorgoed zou veranderen.
De cast: Jeroen Spitzenberger, Ramsey Nasr, Fedja van Huêt, Carly Wijs, Jaap Spijkers en vele anderen.
Genre: Politieke drama
Land van herkomst: Nederland
Nog geen trailer beschikbaar

*

The Girl From Plainville


Te zien vanaf: Dinsdag 29 maart bij Hulu.
Het verhaal: The Girl From Plainville is geïnspireerd door het waargebeurde verhaal van Michelle Carter uit Massachusetts en haar controversiële "sms-zelfmoord" -zaak. Gebaseerd op het Esquire-artikel met dezelfde naam van Jesse Barron, onderzoekt de serie Carters relatie met Conrad Roy III en de gebeurtenissen die tot zijn dood leidden en later haar controversiële veroordeling van onvrijwillige doodslag. Carter werd in 2017 veroordeeld voor het aanmoedigen van Roy's zelfmoord via een reeks sms'jes en telefoontjes.
De cast: Elle Fanning, Colton Ryan, Chloe Sevigny, Norbert Leo Butz, Cara Buono en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Marvel's Moon Knight


Te zien vanaf: Woensdag 30 maart bij Disney+.
Het verhaal: Marvel's Moon Knight (Marc Spector) is een fictieve superheld die voorkomt in Amerikaanse stripboeken van Marvel Comics. Gemaakt door schrijver Doug Moench en kunstenaar Don Perlin, verscheen het personage voor het eerst in Werewolf by Night # 32 (augustus 1975).
De cast: Oscar Isaac, May Calamawy, Ethan Hawke en vele anderen.
Genre: Superhelden
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

How We Roll


Te zien vanaf: Donedrdag 31 maart bij CBS.
Het verhaal: In How We Roll speelt Pete Holmes de rol van Tom, een stoïcijnse echtgenoot en vader uit het Midwesten die wordt ontslagen bij een auto-assemblagelijn en de buitengewone beslissing neemt om voor zijn gezin te zorgen door zijn droom om een ​​professionele bowler te worden te volgen. Als ervaren speler weet Tom dat je bij bowlen twee kansen krijgt - wat je ook doet met de eerste bal, je krijgt er nog een om het goed te maken. De ultieme tweede kans. Met dat in gedachten begint Tom zijn nieuwe carrière met de liefdevolle goedkeuring van zijn vrouw, Jen, en de niet aflatende steun van Archie, zijn mentor en de trotse eigenaar van Archie's Lanes: Home of the Curly Fry. Het valt nog te bezien of Tom groot zal worden op het Pro Bowler-circuit, maar op dit moment zijn de pinnen geplaatst, hij neemt zijn tweede kans en het is 300 of bust!
De cast: Pete Holmes, Katie Lowes, Chi McBride en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

The Fairly OddParents


Te zien vanaf: Donderdag 31 maart bij Paramount+.
Het verhaal: Vivian Turner en haar nieuwe stiefbroer, Roy Ragland, werden in The Fairly OddParents broers en zussen nadat hun ouders en middelbare schoolliefdes, Ty Turner en Rachel Ragland, herenigd werden in de stad Dimmsdale. Hun nieuwe familiedynamiek haalt Viv uit haar vertrouwde leven en duwt haar naar een geheel nieuw huis en nieuwe stad. Om haar te helpen overleven, vertrouwt Timmy Turner haar toe aan zijn feeënpeetouders, Wanda en Cosmo. Roy is getuige van het overdrachtsproces van de feeën en erft ook de feeënpeetouders.
De cast: Audrey Grace Marshall, Tyler Wladis, Laura Bell Bundy, Ryan-James Hatanaka en vele anderen.
Genre: Comedy
Land van herkomst: Amerika
Video on youtube


*

Julia


Te zien vanaf: Donderdag 31 maart bij HBO Max.
Het verhaal: Julia is geïnspireerd door het buitengewone leven van Julia Child en haar show The French Chef, die in wezen de voedseltelevisie heeft uitgevonden. Via Julia en haar unieke ik-kan-het-geest verkent het een evoluerende tijd in de Amerikaanse geschiedenis - de opkomst van een nieuwe sociale instelling genaamd openbare televisie, feminisme en de vrouwenbeweging, de aard van beroemdheden en de culturele groei van Amerika. In de kern is de show een portret van een huwelijk met een evoluerende en gecompliceerde machtsdynamiek.
De cast: Sarah Lancashire, David Hyde Pierce, Brittany Bradford, Fran Kranz, Fiona Glascott en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika
Nog geen trailer beschikbaar

Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in maart 2022 hun première beleven.

*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_ThomasNL92
05 maa 2022 20:24 -
Panchinko & Halo zien er best goed uit!
Reageer
avatar_JanWillemK
06 maa 2022 10:04 - 07 maa 2022 07:55
Op Halo na, lijkt mij dit een verschrikkelijk lijstje waarvan ik hoogstwaarschijnlijk verder niets zal kijken. Heel misschien geef ik Moon Knight een kans.

Dat ze uberhaupt ook het lef hebben om een live-action serie te maken van de cartoon The Fairly OddParents... De cartoon was leuk, maar dit...
Reageer
avatar_Tjuz
06 maa 2022 22:47 -
De trailer die hier bij Parallèles staat is niet afkomstig van de serie. Dit is de juiste trailer: https://www.youtube.com/watch?v=KUVug77DXKQ.
Reageer
avatar_Mandy1966
07 maa 2022 09:23
Bijgewerkt op: 07 maa 2022 09:23
Dank je wel, ik heb het gewijzigd.
Reageer