The Crown of the Kings

-
30 min
Soap
Volg deze serie
4seizoenen/404afleveringen/2018 - heden
NetwerkTVP1
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min2018 - heden
Genres:Soap
Netwerk:TVP1
The Crown of the Kings is een Poolse soapserie van de zender TVP1. De serie ging in première op 1 januari 2018.

Poolse televisie-serie, die is gewijd aan de middeleeuwse geschiedenis van Polen. Het begint in het jaar 1333 en volgt het verhaal van de koningen van Polen: koning Casimir III de Grote (seizoenen 1-2) en de heilige koning Jadwiga van Polen (seizoen 3). De koning Władysław I sterft na de hereniging van het district-verdeelde Polen, waarna de troon wordt ingenomen door zijn enige levende zoon - Casimir.
Op de achtergrond: liefde, hoofse intriges, slechte relaties tussen de leden van de koninklijke familie, verraad en vechten voor inkomens.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 84
Seizoen 2
0 / 161
Seizoen 3
0 / 155
Seizoen 4
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Crown of the Kings.

Nieuws (2)

Ook in de week van 24 - 30 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 35.
ma 31 augustus
Tom Clancy's Jack Ryan, Limetown, Watchmen (2019) en veel nieuwe series, datums, columns en een prijsvraag. Er kwam weer veel nieuws uit van 2 tot en met 8 september. Bekijk al het nieuws van afgelopen week hieronder.
9 sep 2019

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem