The City & The City

6.1 / 10
52 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.1 / 10
1seizoenen/4afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC Two
The City & The City is een Britse mini-serie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 6 april 2018.

In een vertrek voor wetenschappelijke fantasie/illusie die zowel de geest als de zintuigen zal verbuigen, volgt de vierdelige serie Inspecteur Tyador Borlú van het Extreme Crime Squad, woonachtig in de afbrokkelende stad Besźel. Het verminkte lichaam van een buitenlandse student wordt op een of andere niemandsland gedumpt en aan Borlú wordt de zaak toegewezen. Borlu is onaangedaan totdat hij bewijs blootlegt dat het dode meisje betrokken was geweest bij de politieke onrust tussen Besźel en zijn welvarende tweelingstad Ul Qoma, die dezelfde fysieke ruimte inneemt. Burgers van elke stad mogen elkaar niet zien, en de grens tussen de steden wordt gecontroleerd door 'Breach' dat alle overtredingen bestraft.
Ondanks de gewelddadige dood van mensen om hem heen, en een groeiend besef dat hij persoonlijk betrokken is bij de misdaden, achtervolgt Borlú hardnekkig de waarheid. Om de zaak op te lossen, moet hij beginnen aan een odyssee van de geest, een reis over de grens van de ene realiteit naar de andere.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The City & The City.

Vergelijkbare series

The City & The City