The Capture

7.7 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2019 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2019 - heden
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The Capture is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 3 september 2019.

Wanneer de veroordeling van de Britse soldaat Shaun Emery (Turner) voor een moord in Afghanistan met succes wordt vernietigd vanwege gebrekkig videobewijs, begint hij zijn leven als vrij man met zijn zes jaar oude dochter te plannen. Echter, wanneer CCTV-beelden van een incident in Londen opduiken, duurt het niet lang voordat Shaun opnieuw vecht voor zijn vrijheid, alleen met leugens, verraad en corruptie die zich verder verspreiden dan hij zich ooit had kunnen voorstellen. Inspecteur Rachel Carey (Grainger) wordt aangesteld voor deze mogelijk carrièrebepalende zaak. Ze moet ontdekken of er meer is dan het schokkende bewijsmateriaal doet vermoeden. Rachel zal snel leren dat de waarheid slechts een kwestie van perspectief is - voordat ze beslist wat haar waarheid is.

Met een onvermurwbare Shaun, vechtend tegen zijn gekwelde verleden, om zijn naam definitief te zuiveren, kijkt The Capture naar een verontrustende wereld van verkeerde informatie, vals nieuws en de buitengewone technologische mogelijkheden van de inlichtingendiensten. In het tijdperk waar het strafrecht zo afhankelijk is van videobewijs, kunnen we dan altijd geloven wat we zien?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2

Populaire reacties (4)

avatar Fargate
9
20 sep 2022
Geniale serie. Goed verhaal, goed verfilmd.
Hopelijk komt er een derde seizoen.
avatar mvdl85
-
7 jan 2023
Spannende serie! De Britten zijn hier toch het best in hoor!

Vergelijkbare series

Bodyguard
4 stemmen
24
1 stem
Dexter
1 stem
Heroes
1 stem
The Capture