The Aliens

6.9 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkChannel 4
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Netwerk:Channel 4
The Aliens is een Britse sciencefictionserie van de zender Channel 4. De serie ging in première op 8 maart 2016.

De buitenaardse wezens zijn aangekomen. In feite zijn ze er al 40 jaar. Maar ondanks dat ze lopen, praten en er uitzien als de mens zijn ze niet in staat om met de mens te leven. Alle buitenaardse wezens worden gedwongen om achter een immense muur te blijven in een afgezonderde gemeenschap genaamd Troy; een vervallen, hedonistische getto waar een criminele subcultuur gedijt. Het is een wereld van mysterie, gevaar en verboden genoegens. Maar als de zachtaardige Lewis, een grenscontrole bewaker bij een checkpoint langs de muur, ontdekt dat hij half buitenaards is dreigt zijn geheim zijn wereld op zijn kop te zetten en wordt hij meegesleurd in de duistere wereld van Troy.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
16 maa 2016
Sci-fi/komedie van het absurde, bizarre soort.
Vond het al leuk zodra ik de kop zag van de acteur die ik herkende als de weerwolf uit de latere seizoenen van de Britse 'Being Human' en het werd steeds leuker. Typisch Britse bizarre humor met hier en daar een uitspatting van niet kinderachtig geweld.
The Aliens