Terminator: The Sarah Connor Chronicles

7.7 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/31afleveringen/2008 - 2009 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20082009 (Beëindigd)
Netwerk:FOX
Terminator: The Sarah Connor Chronicles is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender FOX. De serie ging in première op 13 januari 2008.

Terminator: The Sarah Connor Chronicles gaat verder waar Terminator 2: Judgment Day ophoudt. Sarah en John zijn erin geslaagd om T-1000 te vernietigen. Hierna pleegt de Terminator zelfmoord om zo te voorkomen dat Skynet zijn technologie kan gebruiken. Sarah en John worden achtergelaten in een ingewikkelde en gevaarlijke wereld, waarin ze, als voortvluchtigen, geconfronteerd worden met de realiteit, waarin nog steeds een groot aantal gevaarlijke wezens/machines rondlopen.

De pilotaflevering speelt zich af in 1999 en introduceert Sarah, haar zoon John, en Cameron, een nieuwe Terminator die John moet beschermen. Ze worden achtervolgd door een andere Terminator (Cromartie), alsmede een FBI-agent genaamd James Ellison, die denkt dat Sarah een crimineel is. Wetend dat Sarah in 2005 zal sterven aan kanker, neemt Cameron Sarah en John mee naar het jaar 2007 zodat Sarah na 2005 nog in leven is en verder kan helpen met de strijd tegen Skynet. Vanuit dit jaar zet het drietal hun strijd tegen Skynet voort.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

Populaire reacties (4)

avatar Waku
5
22 jul 2013
Eerste seizoen was prima. Maar in het tweede seizoen gaat het kat en muis spel vervelend worden. Het jagen en opjagen wordt langdradig. Ben daarom afgehaakt.
avatar thales
9
4 jul 2015
Pas gezien maar echt...........WOW!

Vergelijkbare series

Fringe
2 stemmen
Firefly
2 stemmen
Heroes
1 stem
Jericho
1 stem
Lost
1 stem
Terminator: The Sarah Connor Chronicles