Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazon heeft premièredatum voor Tell Me Your Secrets bekend gemaakt

In februari start de Amerikaanse thrillerserie Tell Me Your Secrets bij Amazon Prime. Daarnaast is er door Amazon een trailer uitgebracht.

Gisteren bracht Amazon in een persbericht naar buiten, dat Tell Me Your Secrets binnenkort in première gaat. Het gehele eerste seizoen, bestaande uit tien afleveringen, is vanaf 19 februari te zien bij Amazon Prime Video. Of de serie dan ook direct in Nederland te streamen is, is tot op heden nog onbekend. In eerste instantie is Tell Me Your Secrets namelijk alleen te bekijken via Amazon Prime Video in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Tell Me Your Secrets gaat over Emma, Mary en John. Drie personages met een mysterieus verleden. Zo heeft Emma (Lily Rabe, The Undoing) ooit oog in oog gestaan met een gevaarlijke moordenaar, is Mary (Amy Brenneman, Goliath) geobsedeerd met de vermissing van haar dochter waar ze al rouwend naar op zoek is, terwijl John (Hamish Linklater, The Stand (2020), een voormalig seriemoordenaar, juist wanhopig op zoek is naar verlossing. Naarmate het verhaal vordert, komt de kijker steeds meer te weten over het verleden van de personages. Onderaan dit bericht is de trailer te zien.

Anderen acteurs die binnenkort te zien zullen zijn in Tell Me Your Secrets zijn onder andere: Enrique Murciano (Bloodline) en Ashley Madekwe (Revenge). De serie is geschreven door Harriet Warner, die ook de Britse serie Call the Midwife heeft geschreven.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Dead Come Back
The Dead Come Back
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Faceman
02 feb 2021 10:08 - 22 sep 2021 04:50
Zou niet de eerste Prime Original zijn die wij niet kunnen zien. Wacht nog steeds op Alex Rider
Reageer
Tell Me Your Secrets