Tell Me Your Secrets

7.4 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2021 - heden
NetwerkAmazon
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:42 min2021 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Amazon
Tell Me Your Secrets is een Amerikaanse misdaadserie te zien bij Amazon. De serie ging in première op 19 februari 2021.

Tell Me Your Secrets volgt een drietal personages, elk met een mysterieus en verontrustend verleden: een jonge vrouw die ooit in de ogen van een gevaarlijke moordenaar keek, een voormalig seriemoordenaar die wanhopig op zoek was naar verlossing, en een rouwende moeder die geobsedeerd was door het vinden van haar vermiste dochter. Terwijl elk van hen tot het uiterste wordt gedreven, wordt de waarheid over hun verleden en motieven steeds duisterder, waardoor de scheidslijn tussen slachtoffer en dader vervaagt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tell Me Your Secrets.

Nieuws (2)

Ook in de week van 8 tot en met 14 februari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 6 van 2021.
ma 15 februari
In februari start de Amerikaanse thrillerserie Tell Me Your Secrets bij Amazon Prime. Daarnaast is er door Amazon een trailer uitgebracht.
2 feb 2021
1