Tell Me Lies

7,0 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2022 - heden
NetwerkHulu
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:42 min2022 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Hulu
Tell Me Lies is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Hulu. De serie ging in première op 7 september 2022.

Tell Me Lies vertelt het verhaal van de obsessie van een jonge vrouw met een man die goed is in charmant zijn. Wanneer Lucy Albright op de campus van haar kleine universiteit arriveert, weg van haar moeder van wie haar verraad in haar vroege tienerjaren nooit is vergeven, omarmt Lucy het studentenleven en alles wat het te bieden heeft. Maar alles verandert wanneer ze Stephen DeMarco ontmoet, die zelf een mysterieus verleden heeft. Hun verslavende verstrikking zal gevolgen hebben die ze zich nooit hadden kunnen voorstellen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tell Me Lies.

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
8
29 nov 2022
Om het met de woorden van Leonard Cohen te schrijven: Everybody Lies en dat is zeker zo in deze serie. Drie eerstejaars op Baird College beleven een wrede eerste week door iets vreselijks dat gebeurt. Het tekent hen alle drie, maar het versterkt hun vriendschap.

Meer nog dan over leugens vertellen, gaat deze serie over misplaatst vertrouwen en over mooie jonge lichamen. Er is meer bloot dan in Normal People en dat wil wat zeggen.

Ik heb me vaak zitten ergeren aan die slechtheid van sommige personages, maar er werd wel altijd uitgelegd waar dat gedrag zijn oorsprong in vond.

Een aanrader voor de fans van New Adult boeken in de stijl van Elle Kennedy. Baird College. Right?

Vergelijkbare series

Tell Me Lies