Tell Me Lies

7.1 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Christophe
8
29 nov 2022 13:05 -
Om het met de woorden van Leonard Cohen te schrijven: Everybody Lies en dat is zeker zo in deze serie. Drie eerstejaars op Baird College beleven een wrede eerste week door iets vreselijks dat gebeurt. Het tekent hen alle drie, maar het versterkt hun vriendschap.

Meer nog dan over leugens vertellen, gaat deze serie over misplaatst vertrouwen en over mooie jonge lichamen. Er is meer bloot dan in Normal People en dat wil wat zeggen.

Ik heb me vaak zitten ergeren aan die slechtheid van sommige personages, maar er werd wel altijd uitgelegd waar dat gedrag zijn oorsprong in vond.

Een aanrader voor de fans van New Adult boeken in de stijl van Elle Kennedy. Baird College. Right?
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
Tell Me Lies